Грудки запечені - класика дієтичного харчування!

Грудки запечені - класика дієтичного харчування!


Пропонуємо черговий рецепт приготування класичного білкового блюда - курячих грудок. Грудки запечені в лимонному соку.
Грудки запечені - класика дієтичного харчування!
+3
0
18 лют
Інгредієнти:
  • 500-800 г курячих грудок або грудок індички
  • 2 столові ложки оливкової олії (за бажанням)
  • сік 1 - 2 лимонів або апельсинів
  • 2 зубчики часнику
  • сіль, перець за смаком, спеції (це блюдо спеціями не зіпсуєш:)
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Розігрійте духовку 200 градусів;

  • Крок 2

    Вимийте курячі грудки і обсушити;

  • Крок 3

    У невеликій мисці змішайте лимонний сік, оливкова олія, часник, сіль, перець і спеції;

  • Крок 4

    Викладіть курку в ємність для запікання і залийте приготовленим соусом (при бажанні курку можна залишити в соку маринуватися на ніч). Прикрийте фольгою;

  • Крок 5

    Випікайте протягом 40 хвилин або поки курка не приготується.

  • Крок 6

    Готову страву можна прикрасити шматочками лимона і зеленню.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: