Загрузка...

Грудки запечені - класика дієтичного харчування!

Грудки запечені - класика дієтичного харчування!


Пропонуємо черговий рецепт приготування класичного білкового блюда - курячих грудок. Грудки запечені в лимонному соку.
Грудки запечені - класика дієтичного харчування!
+4
0
18 лют
Інгредієнти:
  • 500-800 г курячих грудок або грудок індички
  • 2 столові ложки оливкової олії (за бажанням)
  • сік 1 - 2 лимонів або апельсинів
  • 2 зубчики часнику
  • сіль, перець за смаком, спеції (це блюдо спеціями не зіпсуєш:)
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Розігрійте духовку 200 градусів;

  • Крок 2

    Вимийте курячі грудки і обсушити;

  • Крок 3

    У невеликій мисці змішайте лимонний сік, оливкова олія, часник, сіль, перець і спеції;

  • Крок 4

    Викладіть курку в ємність для запікання і залийте приготовленим соусом (при бажанні курку можна залишити в соку маринуватися на ніч). Прикрийте фольгою;

  • Крок 5

    Випікайте протягом 40 хвилин або поки курка не приготується.

  • Крок 6

    Готову страву можна прикрасити шматочками лимона і зеленню.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: