Загрузка...

Гарбузовий мус з білком і мускатним горіхом

Гарбузовий мус з білком і мускатним горіхом


Гарбузовий мус володіємо ніжним повітряним смаком і пряним ароматом. Містить клітковину, білки і вуглеводи приблизно в рівній пропорції, практично не містить жирів. Час приготування даного десерту 20-30 хвилин.
Гарбузовий мус з білком і мускатним горіхом
+1
0
20 лют
Інгредієнти:
  • 500 г гарбуза
  • 1 г мускатного горіха
  • 120 г білка (3 яєчних білка курячого яйця розміру 0)
  • 1-2 чайні ложки фруктози
  • 1 столова ложка тертої лимонної цедри
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Вимийте гарбуз, обсушіть. Наріжте на частини, очистіть від шкірки і наріжте на невеликі шматочки;

  • Крок 2

    Відваріть шматочки гарбуза в киплячій воді до м'якості;

  • Крок 3

    Остудіть гарбуз і подрібніть її блендером в пюре. Додайте до подрібненої гарбузі лимонну цедру і дрібку мускатного горіха;

  • Крок 4

    Білки збийте в піну, поступово додаючи фруктозу;

  • Крок 5

    З'єднайте збитий білок з гарбузом, акуратно перемішайте і розкладіть десерт по креманках. Готовий мус приберіть в холодильник. Подавайте охолодженим. При бажанні, можна готовий десерт посипати меленою корицею, це додасть прянощі мусу.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: