Гарбузовий мус з білком і мускатним горіхом

Гарбузовий мус з білком і мускатним горіхом


Гарбузовий мус володіємо ніжним повітряним смаком і пряним ароматом. Містить клітковину, білки і вуглеводи приблизно в рівній пропорції, практично не містить жирів. Час приготування даного десерту 20-30 хвилин.
Гарбузовий мус з білком і мускатним горіхом
+1
0
20 лют
Інгредієнти:
  • 500 г гарбуза
  • 1 г мускатного горіха
  • 120 г білка (3 яєчних білка курячого яйця розміру 0)
  • 1-2 чайні ложки фруктози
  • 1 столова ложка тертої лимонної цедри
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Вимийте гарбуз, обсушіть. Наріжте на частини, очистіть від шкірки і наріжте на невеликі шматочки;

  • Крок 2

    Відваріть шматочки гарбуза в киплячій воді до м'якості;

  • Крок 3

    Остудіть гарбуз і подрібніть її блендером в пюре. Додайте до подрібненої гарбузі лимонну цедру і дрібку мускатного горіха;

  • Крок 4

    Білки збийте в піну, поступово додаючи фруктозу;

  • Крок 5

    З'єднайте збитий білок з гарбузом, акуратно перемішайте і розкладіть десерт по креманках. Готовий мус приберіть в холодильник. Подавайте охолодженим. При бажанні, можна готовий десерт посипати меленою корицею, це додасть прянощі мусу.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: