Вареники з картоплею

Вареники з картоплею
+1
0
24 травня
Вареники з картоплею
..

Дуже багато хто любить вареники з картоплею. Завдяки готовому тісту, це блюдо робиться дуже швидко. Голодні домочадці будуть дуже задоволені.

Основні інгредієнти:
• Картопля 600 грам;
• Вершкове масло-5 ст. ложок;
• Цибуля 3 шт.;
• Сіль, перець (за смаком);
• Готове тісто 1 упаковка;
• Зелений лук.

Процес приготування:
• Дрібно наріжемо ріпчаста і зелена цибуля. Картоплю очистимо й наріжемо невеликими шматочками. Приготуємо його в підсоленій воді.
• У великій сковороді розтопити вершкове масло. Обсмажимо цибулю до коричневого кольору. Лук повинен стати м'яким.
• Розімніть картоплю в мисці і додамо до нього підсмажену цибулю. Приправимо сіллю і перцем.
• Візьмемо готове тісто і за допомогою форми або склянки виріжемо кружечки. Краї змащуємо водою, а в центр викладаємо начинку. Вареники складемо навпіл і запечатаем.
• Візьмемо велику каструлю. Доводимо підсолену воду до кипіння. Потім додамо вареники по одному. Готуємо 3 хвилини і потім виймаємо шумівкою в миску.
• Готову страву посипають петрушкою або зеленою цибулею. Подають зі сметаною, оцтом або топленим маслом.
• Вареники можна обсмажувати на сковороді в розігрітому маслі до золотисто-коричневого кольору.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: