Загрузка...

Вареники з картоплею

Вареники з картоплею
+1
0
24 травня
Вареники з картоплею
..

Дуже багато хто любить вареники з картоплею. Завдяки готовому тісту, це блюдо робиться дуже швидко. Голодні домочадці будуть дуже задоволені.

Основні інгредієнти:
• Картопля 600 грам;
• Вершкове масло-5 ст. ложок;
• Цибуля 3 шт.;
• Сіль, перець (за смаком);
• Готове тісто 1 упаковка;
• Зелений лук.

Процес приготування:
• Дрібно наріжемо ріпчаста і зелена цибуля. Картоплю очистимо й наріжемо невеликими шматочками. Приготуємо його в підсоленій воді.
• У великій сковороді розтопити вершкове масло. Обсмажимо цибулю до коричневого кольору. Лук повинен стати м'яким.
• Розімніть картоплю в мисці і додамо до нього підсмажену цибулю. Приправимо сіллю і перцем.
• Візьмемо готове тісто і за допомогою форми або склянки виріжемо кружечки. Краї змащуємо водою, а в центр викладаємо начинку. Вареники складемо навпіл і запечатаем.
• Візьмемо велику каструлю. Доводимо підсолену воду до кипіння. Потім додамо вареники по одному. Готуємо 3 хвилини і потім виймаємо шумівкою в миску.
• Готову страву посипають петрушкою або зеленою цибулею. Подають зі сметаною, оцтом або топленим маслом.
• Вареники можна обсмажувати на сковороді в розігрітому маслі до золотисто-коричневого кольору.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: