Арахіс

Арахіс
0
0
20 травня
Арахіс


Користується величезним попитом у любителів горіхів, хоча зовсім не відноситься до горіховим, а до бобових - арахіс. Так-так арахіс НЕ горіх, якщо хто не знав. Але як би там, ні було, не це знання є важливим, головне, що арахіс дійсно дуже смачний і корисний, його широко використовують для приготування різних кондитерських і кулінарних страв. Крім того, користується величезною популярністю у любителів пива. І звичайно, наші малюки дуже люблять арахіс в будь-якому вигляді! Пропонуємо незвичайний рецепт з використанням арахісу.

Рис з арахісом
Інгредієнти:
• Рис - 250г
• Рослинна олія - ​​2 ст. ложки
• Цибуля ріпчаста - 2шт
• Часник (зубчик) - 1шт
• Зелений перець - 1шт
• Арахіс - 100г
• Печериці - 100г
• Кукурудза консервована - 100г
• Помідори - 4шт
• Петрушка
• Перець чорний
• Сіль

Приготування:
• Рис відварюється до готовності традиційним способом і відкидається на друшляк, остуджується.
• Цибулю і часник дрібно рубаються, присмажуються на сковороді з рослинним маслом до м'якості часнику.
• У сковороду з цибулею додається дрібно нарізаний перець (зелений) і арахіс - все обсмажується при періодичному помішуванні протягом 5 хвилин.
• Додається кукурудза, печериці (тонко нарізані) і всі обсмажується ще п'ять хвилин.
• Додається охолоджений рис, дрібно нарізані помідори, подрібнену петрушка.
• В кінці додається сіль, перець і ще кілька хвилин обсмажується.
• Подається блюдо гарячим.
Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: