Загрузка...

Арахіс

Арахіс
0
0
20 травня
Арахіс


Користується величезним попитом у любителів горіхів, хоча зовсім не відноситься до горіховим, а до бобових - арахіс. Так-так арахіс НЕ горіх, якщо хто не знав. Але як би там, ні було, не це знання є важливим, головне, що арахіс дійсно дуже смачний і корисний, його широко використовують для приготування різних кондитерських і кулінарних страв. Крім того, користується величезною популярністю у любителів пива. І звичайно, наші малюки дуже люблять арахіс в будь-якому вигляді! Пропонуємо незвичайний рецепт з використанням арахісу.

Рис з арахісом
Інгредієнти:
• Рис - 250г
• Рослинна олія - ​​2 ст. ложки
• Цибуля ріпчаста - 2шт
• Часник (зубчик) - 1шт
• Зелений перець - 1шт
• Арахіс - 100г
• Печериці - 100г
• Кукурудза консервована - 100г
• Помідори - 4шт
• Петрушка
• Перець чорний
• Сіль

Приготування:
• Рис відварюється до готовності традиційним способом і відкидається на друшляк, остуджується.
• Цибулю і часник дрібно рубаються, присмажуються на сковороді з рослинним маслом до м'якості часнику.
• У сковороду з цибулею додається дрібно нарізаний перець (зелений) і арахіс - все обсмажується при періодичному помішуванні протягом 5 хвилин.
• Додається кукурудза, печериці (тонко нарізані) і всі обсмажується ще п'ять хвилин.
• Додається охолоджений рис, дрібно нарізані помідори, подрібнену петрушка.
• В кінці додається сіль, перець і ще кілька хвилин обсмажується.
• Подається блюдо гарячим.
Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: