Загрузка...

Рисова каша

Рисова каша
0
0
20 травня
Рисова каша


Багато з дитинства їдять рисову кашу з гарбузом, це здається чимось звичайним і навіть нудним. Але така рисова каша може бути, в тому числі дуже оригінальною - як за смаком, так і за принципом подальшої подачі.І так, готуємо швидко і смачно разом з нами!

Основні інгредієнти:
• Невелика яскрава гарбуза;
• Вода - 500 мілілітрів;
• Рис - 1 склянка;
• Сіль;
• Сметана - 1 склянки;
• Вершкове масло - 2 ложки столові;
• 3 яйця;
• Цукор -2 склянки;
• Стакан родзинок;
• Кориця.

Процес приготування:
• Зріжте верхівку з тиковкі, ложкою витягніть з неї все насіння. Потім гострим ножем з досить широким вирізом почніть виймати-вирізати з неї м'якоть, шматочками. Наприкінці дійства перед вами повинен стояти «гарбузовий посудина» зі стінками близько сантиметра в товщину.
• Закип'ятіть воду і висипте туди негайно рис. Посоліть і варіть, поки крупа не залишиться трохи сухуватою. Тоді всипте в ту ж каструльку шматочки вирізаної з гарбуза м'якоті - і тепер вже хай до готовності вариться.
• Духовку поставте розігріватися якраз на цьому етапі - на 160 за Цельсієм градусів. І відокремте обов'язково жовтки трьох яєць від білків!
• У вже зварилася кашу додайте такі інгредієнти послідовно: родзинки, за смаком - корицю, жовтки, вершкове масло, сметану, родзинки, цукор. Після додавання кожного інгредієнта неодмінно перемішуйте злегка дерев'яною лопаткою. Потім вже більш інтенсивно перемішайте все відразу.
• Що стосується окремо стоять білків, то їх треба буде за допомогою міксера з насадкою «віночок» збити в однорідну яскраву піну і теж додати в кашу. Знову перемішати - не надто сильно.
• Кашу потім кашу викласти в зроблену вами «чашу» з гарбуза і відправте на 30-50 (все залежить конкретно від величини вибраної гарбуза) в духовку. Не забудьте закрити або зрізаною з тією ж тиковкі верхівкою, або (навіть краще) відповідної за розміром глиняної кришкою.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: