Рисова каша

Рисова каша
0
0
20 травня
Рисова каша


Багато з дитинства їдять рисову кашу з гарбузом, це здається чимось звичайним і навіть нудним. Але така рисова каша може бути, в тому числі дуже оригінальною - як за смаком, так і за принципом подальшої подачі.І так, готуємо швидко і смачно разом з нами!

Основні інгредієнти:
• Невелика яскрава гарбуза;
• Вода - 500 мілілітрів;
• Рис - 1 склянка;
• Сіль;
• Сметана - 1 склянки;
• Вершкове масло - 2 ложки столові;
• 3 яйця;
• Цукор -2 склянки;
• Стакан родзинок;
• Кориця.

Процес приготування:
• Зріжте верхівку з тиковкі, ложкою витягніть з неї все насіння. Потім гострим ножем з досить широким вирізом почніть виймати-вирізати з неї м'якоть, шматочками. Наприкінці дійства перед вами повинен стояти «гарбузовий посудина» зі стінками близько сантиметра в товщину.
• Закип'ятіть воду і висипте туди негайно рис. Посоліть і варіть, поки крупа не залишиться трохи сухуватою. Тоді всипте в ту ж каструльку шматочки вирізаної з гарбуза м'якоті - і тепер вже хай до готовності вариться.
• Духовку поставте розігріватися якраз на цьому етапі - на 160 за Цельсієм градусів. І відокремте обов'язково жовтки трьох яєць від білків!
• У вже зварилася кашу додайте такі інгредієнти послідовно: родзинки, за смаком - корицю, жовтки, вершкове масло, сметану, родзинки, цукор. Після додавання кожного інгредієнта неодмінно перемішуйте злегка дерев'яною лопаткою. Потім вже більш інтенсивно перемішайте все відразу.
• Що стосується окремо стоять білків, то їх треба буде за допомогою міксера з насадкою «віночок» збити в однорідну яскраву піну і теж додати в кашу. Знову перемішати - не надто сильно.
• Кашу потім кашу викласти в зроблену вами «чашу» з гарбуза і відправте на 30-50 (все залежить конкретно від величини вибраної гарбуза) в духовку. Не забудьте закрити або зрізаною з тією ж тиковкі верхівкою, або (навіть краще) відповідної за розміром глиняної кришкою.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: