Загрузка...

Паелья рецепт

Паелья рецепт
0
0
20 травня
Паелья рецепт


Національне іспанське блюдо - паелья (paella, «паейа»). Готується з рису, з оливковою олією і шафраном. У цій статті розповімо вам, як готується паелья рецепт якої буде трохи спрощено, але оригінальний смак збережеться.

Інгредієнти:
• Червоний перець - 2 шт.,
• Томат - 4 шт.,
• Куряче філе - 300 гр.,
• Цибулини - 4 шт.,
• Часник - 4 зубчики,
• Горошок - 400 гр.,
• Колечки кальмарів - 180 гр.,
• Креветки - 250 гр.,
• Мідії - 150 гр.,
• Свинина - 200 гр.,
• Рис - 500 гр.,
• М'ясний бульйон з курячих кісток - 1 л.,
• Мелена чорний перець, сіль,
• Шафран (куркума) - 1 ст.л.,
• Лимон - половина,
• Петрушка, селера,
• Оливкова олія.

Рецепт приготування:
• При кімнатній температурі разморозьте всі продукти,
• Духовку розігрійте до 200 градусів і випікайте в ній перець, поки на шкірці не з'являться бульбашки.
• Потім витягніть перець, очистіть від його від шкірки, вийміть насіння і наріжте на тонкі смужки.
• Томати облийте окропом, очистіть від шкірки, вийміть насіння і наріжте на великі шматочки.
• Очистіть цибулю і часник і дрібно наріжте.
• Поріжте петрушку і селеру, але не сильно дрібно.
• Оливкова олія розколіть на сковороді і на сильному вогні обсмажте куряче філе, порізавши його на великі шматочки. І заправте перцем і сіллю.
• Потім приберіть філе і обсмажте на сковороді м'ясо, також порізавши його крупно. І теж покладіть перець і сіль.
• Після м'яса там же обсмажте мідії.
• А після мідій - креветки.
• Після креветок смажте кільця кальмарів.
• Всі обсмажені інгредієнти складіть в окремі миски і накрийте ковдрою.
• У маслі на тій же сковороді тушкуйте цибулю і часник.
• Туди ж додайте селеру і томати і тушкуйте ще 5 хвилин.
• Додайте чорний перець, петрушку і сіль.
• Закип'ятіть бульйон, і в половину склянки його додайте куркуму.
• У сковороду з продуктами покладіть рис і смажте ще 2 хвилини, постійно перемішуючи.
• Налийте бульйон з шафраном, покладіть м'ясо і курку. Додайте залишки бульйону, доведіть до кипіння, додайте перець і сіль.
• Перець, креветки, молюски та кальмари красиво викладіть на рисі і смажте, поки не з'явиться рівна кірка.
• Подавайте блюдо на сковороді.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: