Рецепт паелья

Рецепт паелья
0
0
20 травня
Рецепт паелья


Паелья народилася в Іспанії, а точніше в місті Валенсія. Там існує кілька десятків видів приготування паельї. І всі ці види розрізняються за рецептурою. Тільки рис і шафран об'єднують всі ці рецепти. Всі інші інгредієнти можна змінювати відповідно до місцевістю, де готують паелью. У класичному варіанті рецепт паелья готується на відкритому вогні. Сьогодні приготуємо паелью з неочищеним рисом і гострої морської водорістю Арам. Перед використанням замочіть Арам у воді, щоб видалити зайву соль.Готовім просто і смачно разом з нами!

Інгредієнти:
• 300 грам коричневого рису
• 600 мілілітрів води
• 300 грам твердого тофу, який необхідно нарізати кубиками
• 50 мілілітрів тамарі
• дві столові ложки Арам, замоченою у воді на п'ять хвилин
• рослинна олія для смаження у фритюрі
• один баклажан, порізаний пластинками або кружечками
• дві столові ложки оливкової олії
• дві моркви, які необхідно нарізати по діагоналі
• один червоний перець, який потрібно очистити від насіння і нарізати смужками
• одна чайна ложка куркуми
• чотири столові ложки лимонного соку
• 24 маслини без кісточок
• дві столові ложки нарізаної петрушки

Спосіб приготування:
• в товстостінну каструлю налийте води і помістіть в неї неочищений рис. Доведіть рис до кипіння, а потім зменшіть вогонь. Накрийте кришкою і кип'ятіть протягом 40 хвилин, поки рис не поглине всю воду і не стане м'яким.
• в тамарі Замаринуйте тофу, залиште на 30 хвилин, потім злийте. Злийте воду з замоченою Арам.
• в товстостінну сковороду налийте олію, нагрійте, додайте скибочки баклажана і кубики тофу, готуйте до тих пір, поки інгредієнти не покриються скориночкою і стануть хрусткими. За допомогою серветки обсушіть їх.
• в сковороді нагрійте оливкова олія. Додайте червоний перець, моркву, куркуму і смажте до готовності. Овочі повинні стати м'якими. Після цього змішайте їх з рисом і лимонним соком, акуратно змішайте з ними тофу, баклажани і Арам. Прикрасьте готову страву маслинами і рубаною зеленню петрушки. Подавайте обов'язково в гарячому вигляді. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: