Загрузка...

Рецепт паелья

Рецепт паелья
0
0
20 травня
Рецепт паелья


Паелья народилася в Іспанії, а точніше в місті Валенсія. Там існує кілька десятків видів приготування паельї. І всі ці види розрізняються за рецептурою. Тільки рис і шафран об'єднують всі ці рецепти. Всі інші інгредієнти можна змінювати відповідно до місцевістю, де готують паелью. У класичному варіанті рецепт паелья готується на відкритому вогні. Сьогодні приготуємо паелью з неочищеним рисом і гострої морської водорістю Арам. Перед використанням замочіть Арам у воді, щоб видалити зайву соль.Готовім просто і смачно разом з нами!

Інгредієнти:
• 300 грам коричневого рису
• 600 мілілітрів води
• 300 грам твердого тофу, який необхідно нарізати кубиками
• 50 мілілітрів тамарі
• дві столові ложки Арам, замоченою у воді на п'ять хвилин
• рослинна олія для смаження у фритюрі
• один баклажан, порізаний пластинками або кружечками
• дві столові ложки оливкової олії
• дві моркви, які необхідно нарізати по діагоналі
• один червоний перець, який потрібно очистити від насіння і нарізати смужками
• одна чайна ложка куркуми
• чотири столові ложки лимонного соку
• 24 маслини без кісточок
• дві столові ложки нарізаної петрушки

Спосіб приготування:
• в товстостінну каструлю налийте води і помістіть в неї неочищений рис. Доведіть рис до кипіння, а потім зменшіть вогонь. Накрийте кришкою і кип'ятіть протягом 40 хвилин, поки рис не поглине всю воду і не стане м'яким.
• в тамарі Замаринуйте тофу, залиште на 30 хвилин, потім злийте. Злийте воду з замоченою Арам.
• в товстостінну сковороду налийте олію, нагрійте, додайте скибочки баклажана і кубики тофу, готуйте до тих пір, поки інгредієнти не покриються скориночкою і стануть хрусткими. За допомогою серветки обсушіть їх.
• в сковороді нагрійте оливкова олія. Додайте червоний перець, моркву, куркуму і смажте до готовності. Овочі повинні стати м'якими. Після цього змішайте їх з рисом і лимонним соком, акуратно змішайте з ними тофу, баклажани і Арам. Прикрасьте готову страву маслинами і рубаною зеленню петрушки. Подавайте обов'язково в гарячому вигляді. Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: