Загрузка...

Рис - відмінний гарнір

Рис - відмінний гарнір
0
0
20 травня
Рис - відмінний гарнір


Гарнир является украшением многих блюд, улучшает их вкус и аромат. Рис – отличный гарнир к курице и к другим блюдам.
Інгредієнт:

• Рис - 500 г
• Зелений горошок (заморожений або свіжий) - 300-400 г
• Масло пряжене - 4 ст. ложки
• Часник - 2 зубчики
• Курячий бульйон - 1л
• Сіль

Готуємо:

• Рис, промитий у воді, замочити на деякий час.
• У каструлі розтопити масло, додати часник, заздалегідь пропущений через Часничниці, і обсмажити його порядка1мінути.
• Зелений горошок смажити на слабкому вогні 8-10 хвилин, постійно помішуючи.
• Рис процідити, викласти в каструлю, перемішати і обсмажити ще протягом 2-3 хвилин.
• У каструлю налити гарячий бульйон, довести до кипіння, додавши сіль за смаком. Закрити кришку, вогонь зробити найменшим.
• Перемішати рис тільки 1 раз - через 5 хв після закипання, готувати близько 20хвилин
• Гарнір до курки готовий.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: