Рис - відмінний гарнір

Рис - відмінний гарнір
0
0
20 травня
Рис - відмінний гарнір


Гарнир является украшением многих блюд, улучшает их вкус и аромат. Рис – отличный гарнир к курице и к другим блюдам.
Інгредієнт:

• Рис - 500 г
• Зелений горошок (заморожений або свіжий) - 300-400 г
• Масло пряжене - 4 ст. ложки
• Часник - 2 зубчики
• Курячий бульйон - 1л
• Сіль

Готуємо:

• Рис, промитий у воді, замочити на деякий час.
• У каструлі розтопити масло, додати часник, заздалегідь пропущений через Часничниці, і обсмажити його порядка1мінути.
• Зелений горошок смажити на слабкому вогні 8-10 хвилин, постійно помішуючи.
• Рис процідити, викласти в каструлю, перемішати і обсмажити ще протягом 2-3 хвилин.
• У каструлю налити гарячий бульйон, довести до кипіння, додавши сіль за смаком. Закрити кришку, вогонь зробити найменшим.
• Перемішати рис тільки 1 раз - через 5 хв після закипання, готувати близько 20хвилин
• Гарнір до курки готовий.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: