Як варити рисову кашу

Як варити рисову кашу
0
0
20 травня
Як варити рисову кашу


Інгредієнт:

• Рис - 1ст
• Молоко - 4ст
• Сіль-½ ч.л.
• Цукор - 1-2ст.л

Готуємо:

• Добре промиємо рис, заллємо його окропом, проварити близько 5-8минут, відкинемо на друшляк.
• Коли стече вся вода - покладемо рис в гаряче підсолене молоко і варимо на повільному вогні близько 15хвилин.
• Додамо цукор, добре перемішаємо, закриємо кришкою, на водяній воне витримаємо близько 15хвилин.
• Покладемо в кашу вершкове масло і подамо до столу
Приємного всім апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: