Рис ростов на дону

Рис ростов на дону
0
0
16 травня
Рис ростов на дону


Рис ростов на дону дуже смачний рецепт


У Ростові на Дону слово «рис» означає не лише продукт харчування, але і динамічно розвивається мережа ресторанів. На сьогоднішній день рис ростов на дону це ресторани, де можна смачно і недорого пообідати. Як ви розумієте, точного рецепту ресторанного страви вам надати не можемо - у кожної мережі ресторанів свої секрети, але в ресторанному меню «Рису» є страва під назвою «Різотто з грибами», воно готується з рису, печериць та білих грибів, з вершками і пармезаном. Давайте його і приготуємо, адже не всі живуть в Ростові на дону, а, значить сходити в тамтешній ресторан можливість є не у всіх.

Різотто з грибами
Необхідно взяти:

• Рис (сорти карнарони, різотто-арбор) - 200г
• Цибуля - 1шт.
• Часник - 1 зубчик
• Гриби (печериці або білі) - 100г
• Сир Пармезан - 30г
• Вино біле сухе - 70мл.
• Бульйон курячий - 300мл
• Вершки - ? ст.
• Масло вершкове - 30г
• Олія рослинна рафінована - 20г
• Сіль за смаком
• Мелений чорний перець за смаком

Готуємо:
• В толстодонной каструлі розігріваємо масло вершкове і рослинне, покладемо туди дрібно порізаний часник і цибулю, обсмажимо близько 5 хвилин.
• Кладемо в каструлю дрібно порізані гриби, знову обсмажуємо ще 5 хвилин.
• Додаємо ретельно промитий рис, все добре перемішуємо і вливаємо вино. Коли рис вбере в себе все вино, вливаємо третю частину бульйону, потім ще двічі ввиваем бульйон порціями.
• Солимо і перчимо, додаємо потертий сир. У практично вже готове різотто вливаємо вершки і відразу подаємо до столу.
Приємного всі апетиту!

Готовми самі смачний рис ростов на дону простий рецепт без зайвих витрат
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: