Загрузка...

Рис ростов на дону

Рис ростов на дону
0
0
16 травня
Рис ростов на дону


Рис ростов на дону дуже смачний рецепт


У Ростові на Дону слово «рис» означає не лише продукт харчування, але і динамічно розвивається мережа ресторанів. На сьогоднішній день рис ростов на дону це ресторани, де можна смачно і недорого пообідати. Як ви розумієте, точного рецепту ресторанного страви вам надати не можемо - у кожної мережі ресторанів свої секрети, але в ресторанному меню «Рису» є страва під назвою «Різотто з грибами», воно готується з рису, печериць та білих грибів, з вершками і пармезаном. Давайте його і приготуємо, адже не всі живуть в Ростові на дону, а, значить сходити в тамтешній ресторан можливість є не у всіх.

Різотто з грибами
Необхідно взяти:

• Рис (сорти карнарони, різотто-арбор) - 200г
• Цибуля - 1шт.
• Часник - 1 зубчик
• Гриби (печериці або білі) - 100г
• Сир Пармезан - 30г
• Вино біле сухе - 70мл.
• Бульйон курячий - 300мл
• Вершки - ? ст.
• Масло вершкове - 30г
• Олія рослинна рафінована - 20г
• Сіль за смаком
• Мелений чорний перець за смаком

Готуємо:
• В толстодонной каструлі розігріваємо масло вершкове і рослинне, покладемо туди дрібно порізаний часник і цибулю, обсмажимо близько 5 хвилин.
• Кладемо в каструлю дрібно порізані гриби, знову обсмажуємо ще 5 хвилин.
• Додаємо ретельно промитий рис, все добре перемішуємо і вливаємо вино. Коли рис вбере в себе все вино, вливаємо третю частину бульйону, потім ще двічі ввиваем бульйон порціями.
• Солимо і перчимо, додаємо потертий сир. У практично вже готове різотто вливаємо вершки і відразу подаємо до столу.
Приємного всі апетиту!

Готовми самі смачний рис ростов на дону простий рецепт без зайвих витрат
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: