Загрузка...

Рис з овочами рецепт

Рис з овочами рецепт
0
0
16 травня
Рис з овочами рецепт


Готуємо дуже смачний рис з овочами рецепт


З рису можна приготувати безліч найрізноманітніших страв, корисних і смачних. Сьогодні на порядку денному у нас рис з овочами рецепт цієї страви ми вам і пропонуємо. Ця страва може бути самостійним, а може бути використане як смачний і красивий гарнір до м'ясного блюда, наприклад до отбивным.

Інгредієнти:
• Рис - 1ст.
• Помідори - 1кг
•.Чеснок - 1-2зубчика
• Морква - 3шт. (середні) або 2шт (великі)
• Перець болгарський - 2шт
• Сіль
• Мелений червоний перець - за бажанням і смаком.
• Масло рослинне рафінування для смаження

Готуємо:
• Моркву шаткуємо соломкою або тремо на середній або великій тертці, обсмажуємо на олії.
• Залишилися овочі - помідори, часник, болгарський перець пропускаємо через м'ясорубку або збиваємо блендером до однорідності, додаємо до моркви отриману овочеву масу і тушкуємо під закритою кришкою близько 10хвилин.
• Рис промиваємо, заливаємо двома склянками окропу і варимо до напівготовності - близько 7 хвилин, так, щоб при раскусывании рисинків всередині зернятко було твердим.
• Рис поміщаємо в овочеву суміш і тушкуємо до готовності. Якщо маса вийшла занадто рідкою, выпариваем залишки рідини на середньому вогні, при постійному помішуванні, інакше страва підгорить. Потім блюдо знімаємо з плити, закутуємо каструлю, і даємо постояти страви в теплі близько півгодини.

Готуємо самі смачний рис з овочами рецепт дуже простий і без зайвих витрат
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: