Рис з овочами рецепт

Рис з овочами рецепт
0
0
16 травня
Рис з овочами рецепт


Готуємо дуже смачний рис з овочами рецепт


З рису можна приготувати безліч найрізноманітніших страв, корисних і смачних. Сьогодні на порядку денному у нас рис з овочами рецепт цієї страви ми вам і пропонуємо. Ця страва може бути самостійним, а може бути використане як смачний і красивий гарнір до м'ясного блюда, наприклад до отбивным.

Інгредієнти:
• Рис - 1ст.
• Помідори - 1кг
•.Чеснок - 1-2зубчика
• Морква - 3шт. (середні) або 2шт (великі)
• Перець болгарський - 2шт
• Сіль
• Мелений червоний перець - за бажанням і смаком.
• Масло рослинне рафінування для смаження

Готуємо:
• Моркву шаткуємо соломкою або тремо на середній або великій тертці, обсмажуємо на олії.
• Залишилися овочі - помідори, часник, болгарський перець пропускаємо через м'ясорубку або збиваємо блендером до однорідності, додаємо до моркви отриману овочеву масу і тушкуємо під закритою кришкою близько 10хвилин.
• Рис промиваємо, заливаємо двома склянками окропу і варимо до напівготовності - близько 7 хвилин, так, щоб при раскусывании рисинків всередині зернятко було твердим.
• Рис поміщаємо в овочеву суміш і тушкуємо до готовності. Якщо маса вийшла занадто рідкою, выпариваем залишки рідини на середньому вогні, при постійному помішуванні, інакше страва підгорить. Потім блюдо знімаємо з плити, закутуємо каструлю, і даємо постояти страви в теплі близько півгодини.

Готуємо самі смачний рис з овочами рецепт дуже простий і без зайвих витрат
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: