Їжачки з фаршу з рисом

Їжачки з фаршу з рисом
0
0
16 травня
Їжачки з фаршу з рисом


Готуємо дуже смачні їжачки з фаршу з рисом


Звичайні тефтелі можна перетворити в абсолютно інша цікава і ніжне блюдо - це їжачки з фаршу з рисом і вони точно сподобаються дітям, адже їх ще чекає сюрприз у серединці у вигляді маленького перепелиного яйця.

Інгредієнти:
• Фарш (асорті) - 500г
• Рис (золотистий, змішаний з диким) - 1/2 склянки
• Ріпчаста цибуля - 2шт
• Перепелине яйце - 10-15шт
• Вершкове масло - 30г
• Сіль
• Спеції

Приготування:
• Фарш змішують з подрібненим ріпчастою цибулею, додаються спеції і сіль.
• Перепелині яйця відварюють (їх кількість залежить від кількості тюфтельок).
• Рис відварюється до напівготовності, промивається і просушується (розкласти на великому блюді).
• З фаршу формуються коржі, в центр кожної укладається варене обчищене від шкаралупи перепелине яйце і шматочок масла, краї защипываются.
• Формуються тефтелі в формі кульки, кожна обвалюється в просушеної рисі.
• Тефтелі укладаються в чашу мультиварки для приготування на пару.
• Готуються тефтелі в режимі «варка на пару» протягом не більше 40 хвилин (час залежить від розміру тюфтельок).
• Подаються готові «їжачки» политі зверху розтопленим вершковим маслом. Приємного апетиту!

Готуємо просто дивовижні їжачки з фаршу з рисом рецепт
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: