Загрузка...

Їжачки з фаршу з рисом

Їжачки з фаршу з рисом
0
0
16 травня
Їжачки з фаршу з рисом


Готуємо дуже смачні їжачки з фаршу з рисом


Звичайні тефтелі можна перетворити в абсолютно інша цікава і ніжне блюдо - це їжачки з фаршу з рисом і вони точно сподобаються дітям, адже їх ще чекає сюрприз у серединці у вигляді маленького перепелиного яйця.

Інгредієнти:
• Фарш (асорті) - 500г
• Рис (золотистий, змішаний з диким) - 1/2 склянки
• Ріпчаста цибуля - 2шт
• Перепелине яйце - 10-15шт
• Вершкове масло - 30г
• Сіль
• Спеції

Приготування:
• Фарш змішують з подрібненим ріпчастою цибулею, додаються спеції і сіль.
• Перепелині яйця відварюють (їх кількість залежить від кількості тюфтельок).
• Рис відварюється до напівготовності, промивається і просушується (розкласти на великому блюді).
• З фаршу формуються коржі, в центр кожної укладається варене обчищене від шкаралупи перепелине яйце і шматочок масла, краї защипываются.
• Формуються тефтелі в формі кульки, кожна обвалюється в просушеної рисі.
• Тефтелі укладаються в чашу мультиварки для приготування на пару.
• Готуються тефтелі в режимі «варка на пару» протягом не більше 40 хвилин (час залежить від розміру тюфтельок).
• Подаються готові «їжачки» политі зверху розтопленим вершковим маслом. Приємного апетиту!

Готуємо просто дивовижні їжачки з фаршу з рисом рецепт
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: