Загрузка...

Рис в пароварці

Рис в пароварці
0
0
16 травня
Рис в пароварці


Рис в пароварці дуже смачний рецепт


Одним із самих смачних способів приготування з мінімальними тимчасовими і фізичними витратами є рис в пароварці, але далеко не всім відомо, як правильно варити рис таким способом, так як існують певні особливості і нюанси, про які й піде мова в даній статті. Краще використовувати пропарений рис, так як він не злипається, завжди ідеально чистий і не вимагає додаткового промивання та інших утруднюють приготування моментів.

На 4 порції:
Інгредієнти:
• Часник (зубчик) - 4шт
• Білі гриби (молоді) - 8шт
• Рис - 2 склянки
• Вода
• Капуста цвітна, селера, броколі, морква (будь-які овочі)
• Кукурудза (можна виключити)
• Зелень

Приготування:
• Гриби ретельно миють, нарізають кубиками, дрібно рубається часник.
• У пароварочную кошик висипається рис.
• Додаються гриби і часник.
• В іншому відсіку укладаються овочі.
• Варені овочі додаються в готовий рис.
• Пароварка щільно закривається кришкою, рис настоюється 10 хвилин.
• Готовий рис викласти гіркою на порційну тарілку і посипається подрібненою зеленню! Приємного апетиту!

Готуємо просто дивовижний рис в пароварці рецепт
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: