Рис в пароварці

Рис в пароварці
0
0
16 травня
Рис в пароварці


Рис в пароварці дуже смачний рецепт


Одним із самих смачних способів приготування з мінімальними тимчасовими і фізичними витратами є рис в пароварці, але далеко не всім відомо, як правильно варити рис таким способом, так як існують певні особливості і нюанси, про які й піде мова в даній статті. Краще використовувати пропарений рис, так як він не злипається, завжди ідеально чистий і не вимагає додаткового промивання та інших утруднюють приготування моментів.

На 4 порції:
Інгредієнти:
• Часник (зубчик) - 4шт
• Білі гриби (молоді) - 8шт
• Рис - 2 склянки
• Вода
• Капуста цвітна, селера, броколі, морква (будь-які овочі)
• Кукурудза (можна виключити)
• Зелень

Приготування:
• Гриби ретельно миють, нарізають кубиками, дрібно рубається часник.
• У пароварочную кошик висипається рис.
• Додаються гриби і часник.
• В іншому відсіку укладаються овочі.
• Варені овочі додаються в готовий рис.
• Пароварка щільно закривається кришкою, рис настоюється 10 хвилин.
• Готовий рис викласти гіркою на порційну тарілку і посипається подрібненою зеленню! Приємного апетиту!

Готуємо просто дивовижний рис в пароварці рецепт
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: