Тефтелі з рисом

Тефтелі з рисом
0
0
16 травня
Тефтелі з рисом


Готуємо тефтелі з рисом дуже смачний рецепт


Для більшості людей, це улюблене блюдо з самого раннього дитинства, так як тефтелі з рисом завжди входили в меню дитячих садків, шкіл тощо. До того ж батьки та бабусі також любили побалувати своїх дітей і онуком таким простим, але в той же час незвичайно смачним блюдом. Якщо говорити про правила приготування тефтель, то перед тим як їх гасити, слід їх обсмажити. Також на відміну від звичайного фарш для котлет і всіляких шніцелів, в фарш для тефтелькою додається попередньо обсмажений до золотистої скоринки подрібнений цибулю, що надає готовому страві неймовірної м'якості, ніжності і соковитості.

Тюфтелі в соусі
Інгредієнти:

• Фарш - 400г
• Рис - ? склянки
• Сметана - 2 склянки
• Кетчуп - 2 склянки
• Гранатовий сік - 1 стакан
• Гірчиця - 1ч.л.
• Оливкова олія - 1 стакан
• Сир - 50г

Приготування:
• З готового фаршу, змішаного з рисом формуються тефтелі у вигляді невеликих кульок.
• Тефтелі укладаються в деко або форму, призначену для запікання.
• Соус: кетчуп, сметана, гірчиця, оливкова олія, гранатовий сік - все змішується.
• Підготовленим соусом заливаються тефтелі, зверху все посипається тертим сиром.
• Запікається в попередньо розігрітій духовці або духовій шафі приблизно півгодини.
• Подаються тефтелі з соусом. Приємного апетиту!

Готуємо дуже прості тефтелі з рисом смачний рецепт приготування
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: