Загрузка...

Тефтелі з рисом

Тефтелі з рисом
0
0
16 травня
Тефтелі з рисом


Готуємо тефтелі з рисом дуже смачний рецепт


Для більшості людей, це улюблене блюдо з самого раннього дитинства, так як тефтелі з рисом завжди входили в меню дитячих садків, шкіл тощо. До того ж батьки та бабусі також любили побалувати своїх дітей і онуком таким простим, але в той же час незвичайно смачним блюдом. Якщо говорити про правила приготування тефтель, то перед тим як їх гасити, слід їх обсмажити. Також на відміну від звичайного фарш для котлет і всіляких шніцелів, в фарш для тефтелькою додається попередньо обсмажений до золотистої скоринки подрібнений цибулю, що надає готовому страві неймовірної м'якості, ніжності і соковитості.

Тюфтелі в соусі
Інгредієнти:

• Фарш - 400г
• Рис - ? склянки
• Сметана - 2 склянки
• Кетчуп - 2 склянки
• Гранатовий сік - 1 стакан
• Гірчиця - 1ч.л.
• Оливкова олія - 1 стакан
• Сир - 50г

Приготування:
• З готового фаршу, змішаного з рисом формуються тефтелі у вигляді невеликих кульок.
• Тефтелі укладаються в деко або форму, призначену для запікання.
• Соус: кетчуп, сметана, гірчиця, оливкова олія, гранатовий сік - все змішується.
• Підготовленим соусом заливаються тефтелі, зверху все посипається тертим сиром.
• Запікається в попередньо розігрітій духовці або духовій шафі приблизно півгодини.
• Подаються тефтелі з соусом. Приємного апетиту!

Готуємо дуже прості тефтелі з рисом смачний рецепт приготування
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: