Загрузка...

Узбецький плов

Узбецький плов
0
0
16 травня
Узбецький плов


Готуємо смачний узбецький плов рецепт


Навряд чи існує більш ідеальне поєднання рису і м'яса, як у такому неймовірно смачну страву і це блюдо узбецький плов приготований за особливим рецептом, однак, щоб зробити його правильно, необхідно знати декілька правил і особливостей, які впливають на смакові та естетичні якості страви. Пам'ятайте, перемішується тільки готовий плов, який перед подаванням прикрашають овочами і зеленню, інші секрети описані в пункті «приготування».

Інгредієнти:
• Жирна баранина - 400г
• Рис - 3 склянки
• Морква - 300г
• Цибуля - 200г
• Бараняче/яловиче сало чи масло - 200г
• Сіль
• Спеції

Приготування:
• Баранина промивається і нарізати на невеликі шматочки.
• Обсмажується в чавунному казані практично в киплячому маслі до золотистої скоринки.
• Додається нарізаний соломкою цибулю.
• Через кілька хвилин нарізана соломкою моркву.
• Все обсмажується.
• Потім вливається вода - 4 склянки, додається перець, сіль - все доводиться до кипіння.
• Рис ретельно промивається до того моменту, поки що стікає вода не стане прозорою.
• Підготовлений рис викладається зверху на баранину, поверхню розрівнюється.
• Після закипання води, на поверхні рису робляться кілька глибоких заглиблень (до дна!), в які вливається по ложці води.
• Казан закривається кришкою, і плов нудиться на слабенькому вогні не більш півгодини.
• Плов повинен також настоятися після зняття з вогню хоча б півгодини.
• Подається плов: викладається гіркою рис, зверху шматочки баранини.
• Все посипається сирим нарізаним соломкою цибулею. Приємного апетиту!

Готуємо дуже просте блюдо узбецький плов це смачно
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: