Узбецький плов

Узбецький плов
0
0
16 травня
Узбецький плов


Готуємо смачний узбецький плов рецепт


Навряд чи існує більш ідеальне поєднання рису і м'яса, як у такому неймовірно смачну страву і це блюдо узбецький плов приготований за особливим рецептом, однак, щоб зробити його правильно, необхідно знати декілька правил і особливостей, які впливають на смакові та естетичні якості страви. Пам'ятайте, перемішується тільки готовий плов, який перед подаванням прикрашають овочами і зеленню, інші секрети описані в пункті «приготування».

Інгредієнти:
• Жирна баранина - 400г
• Рис - 3 склянки
• Морква - 300г
• Цибуля - 200г
• Бараняче/яловиче сало чи масло - 200г
• Сіль
• Спеції

Приготування:
• Баранина промивається і нарізати на невеликі шматочки.
• Обсмажується в чавунному казані практично в киплячому маслі до золотистої скоринки.
• Додається нарізаний соломкою цибулю.
• Через кілька хвилин нарізана соломкою моркву.
• Все обсмажується.
• Потім вливається вода - 4 склянки, додається перець, сіль - все доводиться до кипіння.
• Рис ретельно промивається до того моменту, поки що стікає вода не стане прозорою.
• Підготовлений рис викладається зверху на баранину, поверхню розрівнюється.
• Після закипання води, на поверхні рису робляться кілька глибоких заглиблень (до дна!), в які вливається по ложці води.
• Казан закривається кришкою, і плов нудиться на слабенькому вогні не більш півгодини.
• Плов повинен також настоятися після зняття з вогню хоча б півгодини.
• Подається плов: викладається гіркою рис, зверху шматочки баранини.
• Все посипається сирим нарізаним соломкою цибулею. Приємного апетиту!

Готуємо дуже просте блюдо узбецький плов це смачно
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: