Тефтелі з рисом

Смачні рецепти тефтелі з рисом, моє найулюбленіше блюдо, готую їх часто і пропоную рецепти з фото. Якщо не вистачає фантазії, що приготувати, рекомендую тефтелі з рисом, страва дивовижна смачна і поживна. Тефтелі з рисом подобаються дітям, тому їх варто приготувати. Пропоную рецепти з фотографіями, щоб у приготуванні страви, нічого не втратили.
Тефтелі з рисом
0
0
08 гру
Інгредієнти:
  • Фарш свинячий - 0,5 кг
  • Яйце - 1 штука
  • Рис круглий - 0,5 склянки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сметана - 50 мл
  • Борошно - 2 ст. ложки
  • Помідори - 3 - 4 штуки
  • Сіль, перець
  • Соняшникова олія - 50 мл
  • Спеції
  • Зелень
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Рис промити, залити водою і зварити до напівготовності, щоб вода вбиралася.

  • Крок 2

    Цибулю порізати кубиками, зелень дрібно порізати

  • Крок 3

    У глибокій мисці змішати рис і фарш. Вибити яйце, всипати перець, сіль, зелень, додати спеції, сметану.

  • Крок 4

    Фарш вибити руками.

  • Крок 5

    Сформуйте з фаршу невеликі, круглі котлетки.

  • Крок 6

    На соняшниковій олії тефтелі підсмажити з двох сторін.

  • Крок 7

    Вони повинні виглядати ось так.

  • Крок 8

    Перекладіть тефтелі зі сковороди в казанок. Приготуємо соус. Помідори перемолоти, 2 ложки борошна, розвести водою, додати сіль, приправу, ложку сметани, перемішати і влити до тефтель, тушкувати на маленькому вогні 10 - 15 хвилин.

  • Крок 9

    Подавати тефтелі з гарнірами.

  • Крок 10

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: