Загрузка...

Тефтелі з рисом

Смачні рецепти тефтелі з рисом, моє найулюбленіше блюдо, готую їх часто і пропоную рецепти з фото. Якщо не вистачає фантазії, що приготувати, рекомендую тефтелі з рисом, страва дивовижна смачна і поживна. Тефтелі з рисом подобаються дітям, тому їх варто приготувати. Пропоную рецепти з фотографіями, щоб у приготуванні страви, нічого не втратили.
Тефтелі з рисом
0
0
08 гру
Інгредієнти:
  • Фарш свинячий - 0,5 кг
  • Яйце - 1 штука
  • Рис круглий - 0,5 склянки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сметана - 50 мл
  • Борошно - 2 ст. ложки
  • Помідори - 3 - 4 штуки
  • Сіль, перець
  • Соняшникова олія - 50 мл
  • Спеції
  • Зелень
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Рис промити, залити водою і зварити до напівготовності, щоб вода вбиралася.

  • Крок 2

    Цибулю порізати кубиками, зелень дрібно порізати

  • Крок 3

    У глибокій мисці змішати рис і фарш. Вибити яйце, всипати перець, сіль, зелень, додати спеції, сметану.

  • Крок 4

    Фарш вибити руками.

  • Крок 5

    Сформуйте з фаршу невеликі, круглі котлетки.

  • Крок 6

    На соняшниковій олії тефтелі підсмажити з двох сторін.

  • Крок 7

    Вони повинні виглядати ось так.

  • Крок 8

    Перекладіть тефтелі зі сковороди в казанок. Приготуємо соус. Помідори перемолоти, 2 ложки борошна, розвести водою, додати сіль, приправу, ложку сметани, перемішати і влити до тефтель, тушкувати на маленькому вогні 10 - 15 хвилин.

  • Крок 9

    Подавати тефтелі з гарнірами.

  • Крок 10

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: