Як зварити розсипчастий рис

Смачні рецепти, як зварити розсипчастий рис, для цього потрібно підібрати правильний сорт рису, і трохи постояти біля плити, дивіться рецепти з фото. Молоді господині, хочуть порадувати своїми кулінарними шедеврами рідних, але не завжди в них страви виходять такими, як би хотілося. Наприклад, як зварити розсипчастий рис, часто він виходить перевареним і липким. Для цього, дивіться рецепти з фотографіями, ми навчимо, як зварити розсипчастий рис.
Як зварити розсипчастий рис
0
0
21 жов
Інгредієнти:
  • Рис - 1,5 склянки
  • Вода - 3 склянки
  • Сіль
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Рис рекомендую замочити на ніч або вранці на 1 годину.

  • Крок 2

    Воду злити, промити рис і залити свіжою водою, додати сіль.

  • Крок 3

    Поставити рис на плиту, щоб закипів.

  • Крок 4

    Як тільки рис закипить, перекиньте його на сито і промити під холодною водою. Потім покладіть в каструлю, залийте холодною водою і поставте, щоб закипів.

  • Крок 5

    Рис знову відкинути на сито і промити в холодній воді, і знову поставити закип'ятити (виконайте цей процес три рази).

  • Крок 6

    Таким чином, рис буде розсипчастим, потім розігрійте рис в сковороді і подавайте до столу з овочами.

  • Крок 7

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: