Їжачки з рисом рецепт з фото

Їжачки з рисом рецепт з фото


Популярне блюдо "їжачки з рисом". Особливо воно сподобається діткам. Як приготувати страву "їжачки з рисом"? Рецепт з фото дивитися тут.

Інгредієнти
Їжачки з рисом рецепт з фото
+2
0
25 лис
Інгредієнти:
  • Фарш свинячий 400.0 г
  • Рис 100.0 г
  • Цибуля ріпчаста 1.0 шт
  • Яйце куряче 1.0 шт
  • Бульйон яловичий 1 л
  • Борошно пшеничне 3 ст л
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Чи не складний у приготуванні рецепт. Тут головне фарш. Він повинен бути не жирний. У мене навпаки свинячий та жирнуватий. У таких випадках додають телятину або яловичину. Рис промити і зварити до майже готовності.

  • Крок 2

    Тепер фарш. Цибулину очистити і перемолоти (якщо шматок м'яса) разом з м'ясом. Якщо вже готовий фарш у вас, то подрібнити цибулю дрібніші. Додати одне яйце і зварений рис. Посолити і поперчити, добре вимішати а потім вибити. Це зробить фарш щільніше. Мокрими руками катаємо кульки-їжачки і обвалюють у борошні. Злегка обсмажуємо на соняшниковій олії і складиваемвмісочку.

  • Крок 3

    Займемося соусом. У 100 гр вершкового розтопленого масла обсмажити 3 ст л борошна. М'ясний бульйон розвести з томатною пастою і влити в каструльку з борошном. Тепер добре розмішати блендером. додати сіль, спеції і трохи цукру. Довести до смаку так, як вам подобається.

  • Крок 4

    Тепер в гарячий соус опускаємо їжачки і даємо їм закипіти. Увага! Каструля повинна бути антипригарная! Цей соус на борошні і любить пригоряти. Ще раз спробуйте на спеції і все. на гарнір підходить картопля пюре, кус-кус, макарони.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: