Загрузка...

Їжачки з рисом рецепт з фото

Їжачки з рисом рецепт з фото


Популярне блюдо "їжачки з рисом". Особливо воно сподобається діткам. Як приготувати страву "їжачки з рисом"? Рецепт з фото дивитися тут.

Інгредієнти
Їжачки з рисом рецепт з фото
+2
0
25 лис
Інгредієнти:
  • Фарш свинячий 400.0 г
  • Рис 100.0 г
  • Цибуля ріпчаста 1.0 шт
  • Яйце куряче 1.0 шт
  • Бульйон яловичий 1 л
  • Борошно пшеничне 3 ст л
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Чи не складний у приготуванні рецепт. Тут головне фарш. Він повинен бути не жирний. У мене навпаки свинячий та жирнуватий. У таких випадках додають телятину або яловичину. Рис промити і зварити до майже готовності.

  • Крок 2

    Тепер фарш. Цибулину очистити і перемолоти (якщо шматок м'яса) разом з м'ясом. Якщо вже готовий фарш у вас, то подрібнити цибулю дрібніші. Додати одне яйце і зварений рис. Посолити і поперчити, добре вимішати а потім вибити. Це зробить фарш щільніше. Мокрими руками катаємо кульки-їжачки і обвалюють у борошні. Злегка обсмажуємо на соняшниковій олії і складиваемвмісочку.

  • Крок 3

    Займемося соусом. У 100 гр вершкового розтопленого масла обсмажити 3 ст л борошна. М'ясний бульйон розвести з томатною пастою і влити в каструльку з борошном. Тепер добре розмішати блендером. додати сіль, спеції і трохи цукру. Довести до смаку так, як вам подобається.

  • Крок 4

    Тепер в гарячий соус опускаємо їжачки і даємо їм закипіти. Увага! Каструля повинна бути антипригарная! Цей соус на борошні і любить пригоряти. Ще раз спробуйте на спеції і все. на гарнір підходить картопля пюре, кус-кус, макарони.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: