Рисовий пудинг з цитрусовим і ванільним ароматом

Рисовий пудинг з цитрусовим і ванільним ароматом


Як ви думаєте, що їсть англійська королівська сім'я на сніданок, крім яєць некруто і геркулесовой каші ? Так, ось такий рисовий пудинг. А вони знають толк в їжі і як зберегти здоров'я. І якщо ви думаєте, що це просто рисова молочна каша, ви помиляєтеся. Це рисовий пудинг з ніжною текстурою, кремового кольору і смачним цитрусово-ванільним ароматом. Для пудингу краще використовувати круглозерний рис, в якому міститься велика кількості крохмалю і при варінні він набуває кремообразную консистенцію.
Рисовий пудинг з цитрусовим і ванільним ароматом
-1
0
12 лис
Інгредієнти:
  • 1 л молока
  • цедра 1/2 лимона
  • 2-3 смужки апельсинової цедри
  • 1 ч. л. ванільного цукру (10 г)
  • 100 г круглозерний рису
  • 4 ст. л. цукрової пудри
  • 3 яєчні жовтки
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    У велику антипригарну каструлю налийте молоко, додайте цедру лимона і апельсина, всипте промитий рис, доведіть до кипіння, варіть на найменшому вогні 30 хвилин, постійно помішуючи.

  • Крок 2

    Вийміть цедру, відкладіть в мисочку 2-3 столових ложки вареного рису і трохи охолодіть його. Продовжуйте варити рис ще 15 хвилин, поки він не стане зовсім м'яким.

  • Крок 3

    У цей час збийте жовтки з цукровою пудрою і ванільним цукром, змішайте з остиглим рисом, потім викладіть суміш у каструлю, постійно помішуючи, за бажанням додайте в пудинг 1 ст. ложку лимонного соку. Готуйте ще 5 хвилин, поки пудинг злегка не загусне. Рисовий пудинг розкладіть в порційні ємності, перед подачею прикрасьте цедрою лимона або апельсина, подавайте охолодженим замість десерту, зберігайте в холодильнику.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: