Загрузка...

Рисовий пудинг з цитрусовим і ванільним ароматом

Рисовий пудинг з цитрусовим і ванільним ароматом


Як ви думаєте, що їсть англійська королівська сім'я на сніданок, крім яєць некруто і геркулесовой каші ? Так, ось такий рисовий пудинг. А вони знають толк в їжі і як зберегти здоров'я. І якщо ви думаєте, що це просто рисова молочна каша, ви помиляєтеся. Це рисовий пудинг з ніжною текстурою, кремового кольору і смачним цитрусово-ванільним ароматом. Для пудингу краще використовувати круглозерний рис, в якому міститься велика кількості крохмалю і при варінні він набуває кремообразную консистенцію.
Рисовий пудинг з цитрусовим і ванільним ароматом
-1
0
12 лис
Інгредієнти:
  • 1 л молока
  • цедра 1/2 лимона
  • 2-3 смужки апельсинової цедри
  • 1 ч. л. ванільного цукру (10 г)
  • 100 г круглозерний рису
  • 4 ст. л. цукрової пудри
  • 3 яєчні жовтки
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    У велику антипригарну каструлю налийте молоко, додайте цедру лимона і апельсина, всипте промитий рис, доведіть до кипіння, варіть на найменшому вогні 30 хвилин, постійно помішуючи.

  • Крок 2

    Вийміть цедру, відкладіть в мисочку 2-3 столових ложки вареного рису і трохи охолодіть його. Продовжуйте варити рис ще 15 хвилин, поки він не стане зовсім м'яким.

  • Крок 3

    У цей час збийте жовтки з цукровою пудрою і ванільним цукром, змішайте з остиглим рисом, потім викладіть суміш у каструлю, постійно помішуючи, за бажанням додайте в пудинг 1 ст. ложку лимонного соку. Готуйте ще 5 хвилин, поки пудинг злегка не загусне. Рисовий пудинг розкладіть в порційні ємності, перед подачею прикрасьте цедрою лимона або апельсина, подавайте охолодженим замість десерту, зберігайте в холодильнику.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: