Рецепти з фото і відео

Риба у фользі в духовці

Риба у фользі в духовці
0
0
15 кві
Риба у фользі в духовці


Риба у фользі в духовці смачний рецепт приготування
Був корпоратив на роботі, і одна колега, пригощала воістину приголомшливим стравою. Скільки я не готувала рибку, такий не пробувала. Випросила рецепт, і вирішила повторити на власній кухні. Вийшло нічим не гірше, а, на мою думку, навіть краще. Ділюся з вами, риба у фользі в духовці.

Основні інгредієнти:
• 1,5-2 кілограми-форель;
• Приправки до рибці (тут на ваш розсуд, можете купити готовий збір, а можете зібрати самі);
• Пучок кропу і петрушки;
• 1 шт. - лимон.

Процес приготування:
• Промиємо рибу під проточною водою, очистити від луски, відрізати голову і плавники. Випатрати і знову промити. Покласти на рівну поверхню й промокнути паперовим рушником.
• На рибі робимо поперечні перерізи кожні два сантиметри, з усіх боків натираємо рибу сіллю й спеціями. Не забуваємо натерти всередині.
• Моєму й ріжемо кружечками лимон. Викладаємо на фольгу в рядок.
• Промиваємо петрушку і кропом. Висушуємо. Дрібно подрібнюємо.
• Посипаємо лимони зеленню. Пару кружечків лимона посипаємо зеленню і засовуємо в черевце рибки.
• Кладемо рибу на рядок лимона, посипати зеленню, щільно з усіх боків загортаємо фольгу і відправляємо в заздалегідь нагріту духовку.
• Духовку ставимо на двісті градусів і запікаємо близько півгодини. За п'ять хвилин до готовності, трохи розгортаємо фольгу, щоб утворилася золотава скоринка.
• Після такого методу запікання, рибка просочується зеленню і лимонним соком, має ніжний і ароматний смак, ідеально підійде до вареної картоплі.

Риба у фользі в духовці підійде до відвареної картоплі
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: