Рецепти з фото і відео

Скумбрія запечена у фользі

Скумбрія запечена у фользі
0
0
15 кві
Скумбрія запечена у фользі


Готуємо просто смачна страва скумбрія запечена у фользі


На святковому столі дуже апетитно буде виглядати страва скумбрія запечена у фользі. За цим рецептом, рибу можна готувати в різних варіантах. Можна нафарширувати черевце скумбрії начинкою або просто обкласти всю рибу подрібненими апельсинами.

Основні інгредієнти:
• Скумбрія (3 шт.);
• Апельсини (3 шт.);
• 200 г майонезу;
• Чорний мелений перець.

Процес приготування:
• Розбираємо рибу - відрізаємо хвостик і голову, очищаємо від нутрощів і промиваємо. Виробляємо поперечні глибокі розрізи по поверхні риби до хребта, намагаючись зберігати однакову відстань між розрізами.
• Чистимо апельсини і перекручуємо їх у блендері або за допомогою м'ясорубки, а решту апельсин ріжемо колечками, які ділимо після навпіл (як півкільцями).
• Перчимо скумбрію і в кожен розріз поміщаємо ложкою апельсинову начинку, яку ми отримали після перекручування апельсинів, зверху вставляємо часточку апельсина.
• Обмазуємо повністю рибу майонезом, викладаємо на фольгу або рукав і щільно загортаємо.
• Поміщаємо нашу рибу на деко і ставимо в духовку, розігріту до 200 градусів, а запікаємо 30 хвилин.
• Через 30 хвилин виймаємо рибу з духовки й ріжемо рукав або розгортаємо фольгу і потім відправляємо рибу назад у духова шафа для «підрум'янення».
• Готову скумбрію, запечений у фользі, подаємо на тарілі, з будь-якими печеними або відвареними овочами або з салатом з пекінської капусти.

Скумбрія запечена у фользі відмінно виглядає на святковому столі
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: