Рецепти з фото і відео

Судак

Судак
0
0
12 кві
Судак


Готуємо смачний рецепт судак


Страви з риби містять багато корисного для людського організму, має дивний смак, до того ж низько калорійність. Цей продукт майже не містить вуглеводів, входить до складу багатьох дієт. Випробувала різні види риби, але більше всього подобається судак. Його можна запікати, фарширувати, тушкувати, готувати холодець. Влаштуйте собі рибний день. Готуйте по - змінно рибу і м'ясо. Це дозволить зробити харчування повноцінним і різноманітним.

Інгредієнти, які знадобляться для приготовленияжареного судака під соусом:
• 450 г філе судака
• 100 г печериць
• 250 г сметани або майонезу
• 50 г білого вина
• 120 г рослинної олії для обсмажування
• 2 цибулини
• зелень, кріп і петрушка
• сіль, приправи

Процес приготування:
• Судак вимити, нарізати середніми шматками.
• Печериці очистити, нарізати невеличкими дольками.
• Обчищену цибулю нарізати кільцями й обсмажуємо гарненько в рослинній олії, додаючи для смаження печериці, наприкінці сметану, щоб вийшов соус.
• Соус потрібно остудити.
• Судак викладаємо в розігріту сковороду, попередньо посипавши сковороду трохи сіллю. Смажимо на одній і іншій стороні приблизно 60 секунд.
• Потім на змащене деко викладаємо нашу обсмажену рибу, поливаємо вином і запікаємо 8 -10 хвилин до готовності. Потім можна посипати приправою до риби і зеленню.
• При подачі прикрашаємо зеленню, і поливаємо холодним соусом.

Судак смачний рецепт приготування
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: