Рецепти з фото і відео

Короп запечений

Короп запечений
0
0
11 кві
Короп запечений


Дуже смачний рецепт страви короп запечений


Короп, запечена в духовці, виходить дуже ніжним і смачним.

Основні інгредієнти:
• один короп
• кабачок (гарбуз)
• 2 цілих лимона (можна замінити лаймом)
• рослинна олія
• чорний перець
• морська сіль

Процес приготування:
• Короп має бути свіжим. Якщо він заморожений, попередньо дістаньте його з морозилки.
• Очистіть рибу від луски, випатрайте, добре промийте і промокніть паперовим рушником.
• Фрукти наріжте кружечками. Вони повинні бути товщі. Викладіть в окремий посуд і вичавіть з них сік. Самі фрукти викидати не потрібно.
• Покладіть карпа у велику миску, полийте соком фруктів і зовні, і всередині. Посоліть і поперчіть.
• Залиште рибу на півтори години, щоб вона встигла просочитися. Не забувайте її час від часу перевертати.
• Овочі очистіть від шкірки і видаліть насіння. Поріжте кубиками, посоліть, поперчіть і злегка збризніть соком.
• Отриманою сумішшю наповніть черевце карпа, а краю розрізу скріпіть зубочистками.
• Віджате фрукти викладіть на деко, змащене маслом. Зверху покладіть рибу.
• Розігрійте духовку до 180-200? і поставте туди деко. Запікайте карпа 30-50 хвилин. Все залежить від величини карпа.
• Готову рибу перекладіть на велике блюдо й подавайте з зеленню і стручковою квасолею.

Готуємо в домашніх умовах дуже смачний короп запечений
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: