Загрузка...

Як приготувати рибу в духовці

Як приготувати рибу в духовці
+3
0
11 кві
Як приготувати рибу в духовці


Як приготувати рибу в духовці смачний рецепт приготування


Дивлячись на рецепт, може здатися, що в ньому немає нічого складного. Однак свої нюанси все-таки є. Кожна господиня повинна знати, як приготувати рибу в духовці. Головне - правильно підготувати рыбу.Итак,дуже смачний рецепт приготування страви за традиційним рецептом.

Основні інгредієнти:
• Форель 1,5 кг;
• Приправи до риби;
• Петрушка;
• Кріп;
• Лимон 1 шт.

Процес приготування:
• Візьмемо рибу і добре її промиємо. Потім очистимо від луски, відріжемо голову, плавники і далі распотрошим. Ще добре промиємо й даємо стекти воді. Викладаємо рибу на обробну дошку і сушимо паперовими серветками.
•Ножем зробимо кілька акуратних поперечних надрізів. Далі обсыпаем рибу з двох сторін сіллю, приправами і перцем.
• Наріжемо лимон дольками і дрібно нашаткуємо зелень. Лимон додасть смак риби свіжості і трохи кислинки.
• Приготуємо фольгу. Выстелем на неї смужку з часточок лимона, посипаних зеленню. Зверху укладемо на бік приправлену форель.
• Сховаємо у рибу пару шматочків лимона, обсипаних зеленню. Потім загортаємо тушку у фольгу.
• Духовку розігріваємо до 200 градусів і відправляємо спікатися рибу на листі 30 хвилин.
• Готову рибу викладаємо на тарілку, прикрашають за смаком і подають з гарніром (добре підходить до вареної картоплі).

Як приготувати рибу в духовці дуже простий і смачний рецепт
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: