Як приготувати рибу в духовці

Як приготувати рибу в духовці
+3
0
11 кві
Як приготувати рибу в духовці


Як приготувати рибу в духовці смачний рецепт приготування


Дивлячись на рецепт, може здатися, що в ньому немає нічого складного. Однак свої нюанси все-таки є. Кожна господиня повинна знати, як приготувати рибу в духовці. Головне - правильно підготувати рыбу.Итак,дуже смачний рецепт приготування страви за традиційним рецептом.

Основні інгредієнти:
• Форель 1,5 кг;
• Приправи до риби;
• Петрушка;
• Кріп;
• Лимон 1 шт.

Процес приготування:
• Візьмемо рибу і добре її промиємо. Потім очистимо від луски, відріжемо голову, плавники і далі распотрошим. Ще добре промиємо й даємо стекти воді. Викладаємо рибу на обробну дошку і сушимо паперовими серветками.
•Ножем зробимо кілька акуратних поперечних надрізів. Далі обсыпаем рибу з двох сторін сіллю, приправами і перцем.
• Наріжемо лимон дольками і дрібно нашаткуємо зелень. Лимон додасть смак риби свіжості і трохи кислинки.
• Приготуємо фольгу. Выстелем на неї смужку з часточок лимона, посипаних зеленню. Зверху укладемо на бік приправлену форель.
• Сховаємо у рибу пару шматочків лимона, обсипаних зеленню. Потім загортаємо тушку у фольгу.
• Духовку розігріваємо до 200 градусів і відправляємо спікатися рибу на листі 30 хвилин.
• Готову рибу викладаємо на тарілку, прикрашають за смаком і подають з гарніром (добре підходить до вареної картоплі).

Як приготувати рибу в духовці дуже простий і смачний рецепт
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: