Рецепти з фото і відео

Форель рецепти приготування

Форель рецепти приготування
0
0
10 кві
Форель рецепти приготування


Форель рецепти приготування дуже смачні без витрат


Форель дуже смачна, ніжна і живильна рибка. І приготувати її можна різними способами, і форель рецепти приготування будуть залежати від настрою господині, від уподобань її домочадців. Колір форелі може бути різним, вона буває сіркою, золотистою, сріблястою, це багато в чому залежить від середовища проживання рибки і від складу їжі, якою вона харчувалася, так що не варто дивуватися, якщо ви бачите в рибному магазині різну за кольором форель. Сьогодні ми з вами згасимо форель в провині - це просте блюдо готується без додавання олії, дуже швидко, а виходить дуже смачно.

Отже, форель, тушкована в провині:
Нам знадобиться:
• Форель 3-4 рибки (1,5кг)
• Вино біле сухе 300мл (1,5 ст.)
• Сіль за смаком
• Чорний перець горошком
• Естрагон
• Зелена цибуля
• Лимон і/або зерна граната для оформлення страви

Готуємо:
На дно каструлі, в якій буде готуватися форель, укласти хрестом чисті дерев'яні палички, на них покласти почищену і посолену рибу
• Зверху риби покласти нарізану зелену цибулю і естрагон, додати горошини перцю, залити всі вином, закрити кришкою і на дуже слабкому вогні тушкувати близько 20 хвилин.
• Перед подачею на стіл рибку прикрасити зернами граната і/або часточками лимонаПриятного всім апетиту!

Смачна будинку форель рецепти приготування дуже прості
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: