Морський язик рецепти

Морський язик рецепти
0
0
10 кві
Морський язик рецепти


Морський язик рецепти дуже смачні та прості


Якщо ви з тих чи інших причин не хочете, не можете вживати м'ясо, є прекрасний вихід - звернулися до риби і страв з нее.Рыба адже є джерелом білка. Вона містить і вітамін В, що бере участь у відновлених процесах організму. Пропоную морський язик рецепти, які вам однозначно люблять. Ця рибка гарна в будь-якому вигляді, особливо в поєднання з овочами. Приготуйте і переконайтеся, що рибне блюдо, та ще й у руках господині, нічим не поступається м'ясним.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування морського мови:
• 1 кг морського мови
• 300 г моркви
• 300 г цибулі
• 2 червоних солодких перця
• 200 г твердого сиру
• 150 г майонезу
• олія для смаження
• смакова приправа для риби

Процес приготування:
• Філе розморожуємо, нарізаємо порційними шматками, паніруємо в борошні і злегка обсмажуємо в олії.
• Цибуля очищаємо, подрібнюємо на маленькі шматочки та також обсмажуємо.
•Перець очистити, нарізати соломкою і додаємо до цибулі.
• Моркву очистити, трьом на крупну тертку потім також додаємо до овочів.
• Овочеву масу з цибулі, перцю і моркви солимо, перчимо, додаємо приправи за смаком, все добре перемішуємо й тушкуємо разом 2 - 3 хвилини.
• У форму для запікання викладаємо по черзі куля овочів, потім шар риби, знову овочі.
• Духовку розігріваємо до 180 градусів і ставимо рибу випікати на 20 хвилин, так як всі інгредієнти на половину готові.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування запіканки з морським мовою:
• 600 г морського мови
• 3 середні цибулини
• 200 г свіжих шампіньйонів
• 2 варені в круту яйця
• 500 г сметани
• 50 г твердого сиру
• 3 - 4 столових ложки рослинної олії
• 3 столових ложки борошна для паніровки
• 200 г картоплі

Процес приготування:
• Філе розморожуємо і паніруємо в борошні, нарізати шматочками, і обсмажуємо на сковороді.
• Цибуля очищаємо, нарізаємо, обсмажуємо.
• Печериці очистити, нарізати смужками, додаємо до смаженої цибулі.
• Яйця відварюємо, очищаємо, нарізаємо четвертинками.
• Очищаємо також і картоплю.
• У форму для запікання викладаємо картопля,розрізаний на 6 частин, потім рибу, на рибу підсмажену цибулю, четвертинки яєць, гриби, і все це заливаємо сметаною, посипає сиром.
• Духовку накаляем і запікаємо нашу запіканку до готовності.

Смачний і легкий морський язик рецепти апетитні без витрат
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: