Загрузка...

Морський язик рецепти

Морський язик рецепти
0
0
10 кві
Морський язик рецепти


Морський язик рецепти дуже смачні та прості


Якщо ви з тих чи інших причин не хочете, не можете вживати м'ясо, є прекрасний вихід - звернулися до риби і страв з нее.Рыба адже є джерелом білка. Вона містить і вітамін В, що бере участь у відновлених процесах організму. Пропоную морський язик рецепти, які вам однозначно люблять. Ця рибка гарна в будь-якому вигляді, особливо в поєднання з овочами. Приготуйте і переконайтеся, що рибне блюдо, та ще й у руках господині, нічим не поступається м'ясним.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування морського мови:
• 1 кг морського мови
• 300 г моркви
• 300 г цибулі
• 2 червоних солодких перця
• 200 г твердого сиру
• 150 г майонезу
• олія для смаження
• смакова приправа для риби

Процес приготування:
• Філе розморожуємо, нарізаємо порційними шматками, паніруємо в борошні і злегка обсмажуємо в олії.
• Цибуля очищаємо, подрібнюємо на маленькі шматочки та також обсмажуємо.
•Перець очистити, нарізати соломкою і додаємо до цибулі.
• Моркву очистити, трьом на крупну тертку потім також додаємо до овочів.
• Овочеву масу з цибулі, перцю і моркви солимо, перчимо, додаємо приправи за смаком, все добре перемішуємо й тушкуємо разом 2 - 3 хвилини.
• У форму для запікання викладаємо по черзі куля овочів, потім шар риби, знову овочі.
• Духовку розігріваємо до 180 градусів і ставимо рибу випікати на 20 хвилин, так як всі інгредієнти на половину готові.

Інгредієнти, які знадобляться для приготування запіканки з морським мовою:
• 600 г морського мови
• 3 середні цибулини
• 200 г свіжих шампіньйонів
• 2 варені в круту яйця
• 500 г сметани
• 50 г твердого сиру
• 3 - 4 столових ложки рослинної олії
• 3 столових ложки борошна для паніровки
• 200 г картоплі

Процес приготування:
• Філе розморожуємо і паніруємо в борошні, нарізати шматочками, і обсмажуємо на сковороді.
• Цибуля очищаємо, нарізаємо, обсмажуємо.
• Печериці очистити, нарізати смужками, додаємо до смаженої цибулі.
• Яйця відварюємо, очищаємо, нарізаємо четвертинками.
• Очищаємо також і картоплю.
• У форму для запікання викладаємо картопля,розрізаний на 6 частин, потім рибу, на рибу підсмажену цибулю, четвертинки яєць, гриби, і все це заливаємо сметаною, посипає сиром.
• Духовку накаляем і запікаємо нашу запіканку до готовності.

Смачний і легкий морський язик рецепти апетитні без витрат
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: