Рецепти з фото і відео

Сазан

Сазан
0
0
09 кві
Сазан


Сазан дуже смачний рецепт


Сазан - улюблена риба для багатьох кулінарів. М'ясо цієї риби, особливо приготоване в духовці, виходить дуже соковитим, а за рахунок малої кількості кісток, сазан відмінно підходить для будь-якого способу кулінарної обробки. Рецепти приготування сазана в духовці прості у виконанні, нижче наведено один з найпоширеніших.

Сазан, запечений з овочами
Основні інгредієнти:

• філе сазана - 1-1,5 кг.
• свіжі помідори - 3 шт.
• болгарський перець - 1 шт.
• лимон - 1 шт.
• стебла селери
• приправа для риби
• оливкова олія - 3 ст. л.
• гірчиця Діжонська - 200 гр.
• сіль за смаком

Процес приготування:
• Очистіть рибу від луски, попередньо зрізавши всі плавники. Промийте рибу в проточній воді і відокремте голову. Розріжте рибу на порційні шматки і, натерши приправою, залиште на 30 хвилин в накритої посуді.
• Наріжте кільцями помідори і залийте їх заправкою. Для цього змішайте оливкова олія разом з гірчицею, додайте сіль і сік лимона.
• На покритий фольгою лист викладіть шматочки риби, змастити їх оливковою олією. Між рибою покладіть нарізані овочі.
• Випікайте рибу 15-20 хвилин в заздалегідь розігрітій до 200 градусів духовці.
• Після цього дістаньте деко, додайте болгарський перець, порізаний селеру.
• Випікайте рибу ще 30 хвилин.
• За кілька хвилин до готовності збризніть рибу лимонним соком або посипте тертим сиром.
• Готову рибу подають окремо, прикрасивши зеленню, або разом з гарніром.

Готуємо дуже смачний сазан рецепт приготування
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: