Рецепти з фото і відео

Щука

Щука
0
0
09 кві
Щука


Щука дуже простий і смачний рецепт


Традиційно щуку прийнято відносити до другосортної риби, так як її приготування, як правило, вимагає складної кулінарної обробки. Тим не менш, щука вважається однією з найулюбленіших риб в меню багатьох країн світу. Страви, приготовані з м'яса щуки, виходять не тільки смачними, але і пісними. Найпоширеніший рецепт приготування цієї риби - щука, тушкована з овочами.

Щука, тушкована з овочами
Основні інгредієнти:

• щука - 1 кг.
• картопля - 8 шт.
• морква - 2-3 шт.
• цибуля ріпчаста - 2 шт.
• лимон - 1 шт.
• майонез - 200 гр.
• сметана - 200 гр.
• рослинна олія - 50 мл.
• зелень (кріп, петрушка) - 50 гр.
• лавровий лист
• прянощі, сіль, перець за смаком

Процес приготування:
• Ретельно промийте щуку, очистіть її від луски і нутрощів, не забувши видалити зябра. Промийте рибу. Натріть зовні й усередині сіллю, спеціями та іншими приправами для риби, покладіть в черевце щуки розрізаний лимон і залиште маринуватися протягом півгодини.
• Картоплю і моркву очистіть і наріжте їх соломкою.
• Підготовлену рибу наріжте на порційні шматки. Покладіть м'ясо риби в змащену маслом неглибоку посуд (сотейник). Зверху покладіть нарізану кільцями цибулю, моркву і картоплю. Посипте лавровим листом.
• Змішайте майонез і сметану, додавши до них води. В отриману суміш додати подрібнену зелень. Залийте сумішшю рибу з овочами.
• Поставте в духовку і тушкуйте 50-60 хвилин при температурі 180 градусів. Готову щуку прикрасьте рубаною зеленню.

Щука рецепт простого і смачного приготування і без витрат
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: