Рецепти з фото і відео

Рецепти пісні страви

Рецепти пісні страви
+2
0
05 кві
Рецепти пісні страви


Рецепти пісні страви дуже смачні


За сорок дев'ять днів до великодня починається Великий піст. Піст триває близько семи тижнів і основною його метою є підготовка душі до свята великодня. Піст - це засіб, яким потрібно вміти користуватися, конкретно знати для чого він потрібен. Сказати, що пост потрібен лише для духовного життя, значить не сказати нічого. Пост носить у собі кілька значень (в сенсі відмови від м'ясної, важкої їжі). Рецепти пісні страви які можна вживати під час посту можна знайти дуже багато і урізноманітнити собі кожен день. Перший сенс полягає в солідарності з усіма християнами. Пройти цей пост разом, навіть якщо він не приносить ніякої радості. А ось другий сенс служить для того, щоб душа стала незалежною від тіла, зменшити надлишок енергії. Але цей сенс відноситься тільки до людей статевозрілого віку, похилого віку, дітям такий суворий піст дотримуватися не обов'язково, адже їм потрібно отримувати багато вітамінів і мікроелементів, у тому числі, кальцій, що міститься в молочних продуктах.
Рецепти пісні страви, з яких готують вже можна знайти в кожному будинку і їх безліч. Пост, не причина відмовляти собі у смачною і ароматною їжі. Ось як раз під час посту, коли дозволено їсти рибу, я купила гарне філе і вирішила його запекти, як зазвичай трохи змастити маслом, з додаванням солі, перцю і лимонного соку. І в той же день я вирішила зварити сливовий компот, і раптом мене осяяла думка: а що якщо лимонний сік замінити сливовим. Вони володіють такою ж кислинкою, повинно вийти дуже смачно.
Рецепти пісні страви, за якими їх готують, дуже прості у виконанні.

Склад страви:
• Один кілограм філе риби
• Сто грам синіх злив
• 20 г вершкового масла
• Сіль, перець
• Рослинна олія

Спосіб приготування страви:
• Рослинним маслом деко змастити і акуратно покласти на нього рибу. Посолити і поперчити. Якщо філе риби товсте, то краще посолити і поперчити його з двох сторін.
• Взяти невелику каструлю і розтопити вершкове масло. Покладіть в неї сливи, можна і заморожені
• Варити сливи необхідно протягом п'яти хвилин, щоб м'якоть стала, як пюре, а зайва рідина повинна выпариться
• Якщо ви робите соус для великого числа гостей, наприклад з кілограма злив, то краще подрібнити їх у блендері, а потім протерти через сито
• Сливовим пюре намазати рибу і запікати в духовці при температурі 230 градусів, близько 30 - 35 хвилин.
• Риба виходить чудова, з кислуватою скоринкою, чудовим запахом. Подавати її краще посипавши свіжою зеленню. Приємного апетиту!

Готуємо до смачні рецепти пісні страви це просто
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: