Рецепти з фото і відео

Фаст фуд

Фаст фуд
0
0
05 кві
Фаст фуд


Фаст фуд дуже смачний рецепт


Фаст фуд міцно ввійшов у життя сучасної людини. Він схожий на цю життя - все на бігу і швидко. І мало користі від цього. Фаст фуд має ряд переваг, головне з яких швидко, просто, так і смачно! Хоч і шкідливо і калорійно. Це давно доведено. Проте все-таки можна приготувати мало-трохи корисний бургер. Наприклад, фишбургер з соусом тартар. А корисний він трішки з-за що входить до його складу риби - тріски. Тому й називається він фишбургер. Для приготування цього фишбургера потрібні не зовсім звичайні для бургерів продукти, які не завжди є у вас вдома.

Фішбургери з соусом тартар
Для приготування вам знадобиться:

Для котлет:
• Філе тріски 0,5 кг.
• Вершки жирністю 30% 2 ст.л.
• Яєчні білки 2 шт.
• Пшеничне борошно 2 ст.л.
• Сухарі 3 ст.л.
• Сіль 1 ч. л.,
• Щіпка білого перцю
• Щіпка цукру
• Рослинна олія 4 ст.л.
Для соусу тартар:
• Майонез 5 ст.л.
• Подрібнена лимонна цедра 0,5 ч.л.
• Каперси 1 ч.л.
• Мариновані огірки 1-2 шт.
Для подачі:
• Булочки для бургерів 4 шт.
• Жменю руколи

Для його приготування необхідно:
• Спочатку треба зробити соус. Для цього потрібно подрібнити мариновані огірки, каперси, потім як слід треба їх віджати, змішати з майонезом і додати цедру. Готовий соус тартар потрібно поставити в холодильник на 20 хвилин мінімум.
• Потім треба зробити начинку для бургерів. Спочатку філе розрізати на невеликі шматочки, потім покласти їх в блендер. Посипати рибні шматочки борошном і зробити з нього пюре. Після цього, не вимикаючи блендер, влити туди вершки і перемішати до однорідної консистенції.
• В самому кінці приготування у фарш потрібно додати білки, сіль, перець і цукор.
• Потім потрібно сформувати чотири плоскі котлети з отриманого фаршу і потім обваляти їх в сухарях.
• Тепер потрібно сильно розігріти олію в сковороді і обсмажити в ній готові котлети. Смажити фішбургери треба з кожної сторони по 2-3 хвилини.
• Далі потрібно викласти начинку в булочки. Спочатку треба розрізати булочки навпіл, а рукколу порвати руками (не різати!). Потім слід укласти трошки руколи на одну з половинок, зверху покласти котлету, а зверху неї - 1 столову ложку готового соусу тартар.
• Зверху потрібно покласти залишилася половинку булочки.
• Швидке страва готова! Подавати фішбургери треба відразу ж після приготування, інакше він охолоне і смак буде сильно відрізнятися від гарячого фишбургера.
Приємного вам апетиту!!!

Готуємо дома дуже швидко фаст фуд смачний рецепт приготування
Схожі рецепти:
Загрузка...
Меню повара
Перейти до меню повара: