Рецепти з фото і відео

Хек з цитрусовим соусом з-средиземноморски

Хек з цитрусовим соусом з-средиземноморски
0
0
05 кві
Хек з цитрусовим соусом з-средиземноморски


Інгредієнти:

• Борошно - 100г
• Хек (філе) - 500г
• Оливкова олія - 4 ст. ложки
• Сухе біле вино - 200мл
• Лимон (тільки сік) - 2шт
• Каперси великі - 50г
• Лимон свіжий - 1шт
• Лимон солоний - 1шт
• Листя естрагону свіжі
• Сіль
• Чорний перець мелений
• Куркума

Приготування:

• Борошно змішується з сіллю, перцем і всі разом просіюється через сито (солі необхідно стільки, скільки потрібно, щоб риба добре просолилась).
• Філе хека розрізається на чотири однакових шматки, кожен обвалюється в солоній борошні.
• У сковороді з товстим дном розігрівається половина вказаної порції оливкової олії.
• Потім на ньому обсмажується рибне філе з двох сторін, приблизно за 4 хвилини на кожну сторону.
• Обсмажене філе викладається на тарілку і поставити в тепле місце (можна в злегка нагріту духовку).
• В сковороду вливається біле вино, свіжовичавлений сік з двох лимонів, каперси, щіпка куркуми.
• Всі доводить до кипіння і прогрівається 2 хвилини при постійному помішуванні.
• Потім додається невелика кількість солі, перець, свіжий лимон, нарізану дольками, солоний лимон, нарізаний скибочками.
• Всі перемішується і прогрівається протягом однієї хвилини.
• Далі додається зелень естрагону, оливкову олію, що залишилася, все перемішується.
• Тепла обсмажена риба викладається на порційні тарілки і поливається підготовленим соусом.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: