Риба запечена в духовці

Риба запечена в духовці
+5
0
04 кві
Риба запечена в духовці


Риба запечена в духовці дуже смачний рецепт


Це блюдо займе у вас багато часу. Але це не пройде даремно. Приготувавши його, ви отримаєте страва чудової краси. У нього буде не забувай смак. Щоб риба запечена в духовці вийшла у вас саме так, як треба, запасіться терпінням, умінням і робіть все як буде описано нижче.
Страва буде гарно виглядати на святковому столі. А так само підійде до маленького сімейної вечері. Після себе він залишить довгий відчуття ситості, приємні враження і бажання спробувати його ще раз. Так як це калорійне блюдо, то його краще подавати на обід або вечерю. Як і будь-яке блюдо з риби, воно містить у собі безліч корисних речовин - фосфор, кальцій, магній, а також вітаміни А і групи В.
Отже, риба,дуже смачна і простий у приготуванні запечена в духовці.

Для цієї страви вам будуть потрібні наступні інгредієнти:
• Риба - 2 штуки, (краще підійде короп або чупра)
• Картопля - 1 штука, (великого розміру, сирої)
• Цибуля - 1 штука, (великого розміру)
• Лимон - 4 скибочки,
Холодна вода - половина склянки,
• Сіль - за смаком,
• Чорний мелений перець - за смаком,
• Для прикраси - зелень.

Для приготування риби зробіть наступне:
• Візьміть дві приготовані риби та почистіть їх.
• Потім нарізати тонкими кружечками картопля, цибуля. Покладіть на деко.
• Зверху картоплі з цибулею покладіть нашу рибу.
• Знову поріжте цибулю кільцями і покладіть під рибу і всередину її.
• Поріжте лимон і покладіть на рибу два кружечки. Це не обов'язково, але смак буде більш приємним. Хоча, кому більше сподобається без лимона.
• Половину склянки води налийте на деко, а потім ще і чверть склянки олії.
• Тепер необхідно накрити деко металевої фольгою. Потім розігрійте духовку до 220 градусів і помістіть в неї деко. Випікати необхідно протягом 40-50 хвилин.
• Коли риба спечеться в духовці, зніміть фольгу і дайте постояти 10 хвилин, щоб вона зарум'янилася. Тепер можна витягнути деко.

Перед подачею покладіть рибу на тарілку. Її можна нарізати, а можна подавати прямо так. Ще прикрасьте зеленню. Приємного вам апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: