Загрузка...

Риба запечена в духовці

Риба запечена в духовці
+5
0
04 кві
Риба запечена в духовці


Риба запечена в духовці дуже смачний рецепт


Це блюдо займе у вас багато часу. Але це не пройде даремно. Приготувавши його, ви отримаєте страва чудової краси. У нього буде не забувай смак. Щоб риба запечена в духовці вийшла у вас саме так, як треба, запасіться терпінням, умінням і робіть все як буде описано нижче.
Страва буде гарно виглядати на святковому столі. А так само підійде до маленького сімейної вечері. Після себе він залишить довгий відчуття ситості, приємні враження і бажання спробувати його ще раз. Так як це калорійне блюдо, то його краще подавати на обід або вечерю. Як і будь-яке блюдо з риби, воно містить у собі безліч корисних речовин - фосфор, кальцій, магній, а також вітаміни А і групи В.
Отже, риба,дуже смачна і простий у приготуванні запечена в духовці.

Для цієї страви вам будуть потрібні наступні інгредієнти:
• Риба - 2 штуки, (краще підійде короп або чупра)
• Картопля - 1 штука, (великого розміру, сирої)
• Цибуля - 1 штука, (великого розміру)
• Лимон - 4 скибочки,
Холодна вода - половина склянки,
• Сіль - за смаком,
• Чорний мелений перець - за смаком,
• Для прикраси - зелень.

Для приготування риби зробіть наступне:
• Візьміть дві приготовані риби та почистіть їх.
• Потім нарізати тонкими кружечками картопля, цибуля. Покладіть на деко.
• Зверху картоплі з цибулею покладіть нашу рибу.
• Знову поріжте цибулю кільцями і покладіть під рибу і всередину її.
• Поріжте лимон і покладіть на рибу два кружечки. Це не обов'язково, але смак буде більш приємним. Хоча, кому більше сподобається без лимона.
• Половину склянки води налийте на деко, а потім ще і чверть склянки олії.
• Тепер необхідно накрити деко металевої фольгою. Потім розігрійте духовку до 220 градусів і помістіть в неї деко. Випікати необхідно протягом 40-50 хвилин.
• Коли риба спечеться в духовці, зніміть фольгу і дайте постояти 10 хвилин, щоб вона зарум'янилася. Тепер можна витягнути деко.

Перед подачею покладіть рибу на тарілку. Її можна нарізати, а можна подавати прямо так. Ще прикрасьте зеленню. Приємного вам апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: