Рецепти з фото і відео

Риба під маринадом

Риба під маринадом
0
0
04 кві
Риба під маринадом


Готуємо просто дуже смачну страву риба під маринадом


За легендою риба в маринаді називається «обдурювання» Це саме той звук, який чути, коли рибу кидають в бульйон. На островах Мартініки і Гваделупи Карибського моря риба під маринадом готується рибалками на березі після рибалки на човні в море.
Для приготування можна використовувати снеппер, риба, схожа на окуня з дуже щільним м'ясом, яка водиться в Карибському морі. Також підійдуть шовковий снеппер, сірий луцион і всяка інша риба, у якій щільне м'ясо.

Інгредієнти для приготування риби під маринадом на дві порції:
Лимонний сік або сік лайма - 1/8 літра,
• Подрібнені риби з щільним м'ясом, вагою 500 грамів - 2 штуки,
• Цибулина великого розміру - 1 шт.,
• Часник - 2 зубчики,
• Маленькі стручки червоного перцю чилі - 2 штуки,
• Сушені бутони гвоздичного дерева - 2 штуки,
• Ямайський духмяний перець - 2 горошини,
• Чорний перець - половина чайної ложки,
• Гладка петрушка - половина пучка,
• Чебрець - 2 гілочки,
• Лайм - 2 штуки.

Рецепт приготування:
• Змішайте сік лайма з половиною літра води і однієї чайної ложки солі в плоскій великий формі.
• Вимийте рибу, розріжте по діагоналі на дві або три частини і покладіть їх в маринад, що б він повністю покривав рибу.
• Поставте в холодильник на годину, потім злийте маринад.
• Почистіть цибулю і часник, а потім наріжте тонкими кружальцями.
• Очистіть один стручок перцю чилі, видаліть з нього плодоніжку з насінням і наріжте соломкою.
• Доведіть до кипіння в половині літра води з прянощами, однією чайною ложкою солі і промитої зеленню. Дайте настоятися із закритою кришкою на п'ять хвилин.
• Покладіть шматки риби в цей відвар, готуйте під кришкою на невеликому вогні протягом 7-10 хвилин.
• Тепер другий стручок перцю чилі очистіть від насіння і плодоніжки і дрібно наріжте.
• Вичавіть сік одного лайма, а другий наріжте на вісім частин.
• Вийміть рибу з відвару шумівкою і викладіть на блюдо, яке необхідно заздалегідь розігріти. Посипте нарубаним перцем чилі й обприскайте соком від лайма.
• Посоліть відвар і полийте їм рибу.

Подавати до столу разом з скибочками лайма. Хліб підійде як гарнір. З напоїв добре підуть лимонад або ром.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: