Загрузка...

Морський язик в духовці

Морський язик в духовці
0
0
02 кві
Морський язик в духовці


Інгредієнти для приготування :

• Два філе морського язика
• Шість картоплин
• Чотири столові ложки сметани
• Один плавлений сирок
• Одне яйце

І так приступаємо:

• Розморожуємо філе морського язика, а потім нарізати його великими прямокутниками. Тепер чистимо картоплю, нарізаємо її середніми кубиками і змішати з рибою. Потім солимо її за смаком, перчимо і перемішуємо зі сметаною і розбитим курячим яйцем.

• Після цього наливаємо в деко трохи соняшникової олії і викладаємо на нього морський язик з картоплею. Нарізаємо кубиками плавлений сирок і розміщуємо його зверху по всьому страві.

• Ставимо деко в розігріту духовку до 150 градусів. Через двадцять хвилин можна діставати морський язик з духовки і насолоджуватися цим чудовим стравою за столом.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: