Морський язик в духовці

Морський язик в духовці
0
0
02 кві
Морський язик в духовці


Інгредієнти для приготування :

• Два філе морського язика
• Шість картоплин
• Чотири столові ложки сметани
• Один плавлений сирок
• Одне яйце

І так приступаємо:

• Розморожуємо філе морського язика, а потім нарізати його великими прямокутниками. Тепер чистимо картоплю, нарізаємо її середніми кубиками і змішати з рибою. Потім солимо її за смаком, перчимо і перемішуємо зі сметаною і розбитим курячим яйцем.

• Після цього наливаємо в деко трохи соняшникової олії і викладаємо на нього морський язик з картоплею. Нарізаємо кубиками плавлений сирок і розміщуємо його зверху по всьому страві.

• Ставимо деко в розігріту духовку до 150 градусів. Через двадцять хвилин можна діставати морський язик з духовки і насолоджуватися цим чудовим стравою за столом.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: