Загрузка...

Язик морській в духовці

Язик морській в духовці
0
0
02 кві
Язик морській в духовці


Інгредієнти для приготування :

• Півбанки консервованої кукурудзи
• Сіль
• Один ріпчасту цибулю
• 150 грам маринованих печериць
• Соняшникову олію
• Свіжа зелень петрушки
• Зелена квасоля
• Тушка морського язика

І так приступаємо:

• Заздалегідь нагріваємо до 200 градусів духовку. Потім моєму рибу, обсушуємо її і натираємо гарненько спеціями. Чистимо цибулю. Обсмажуємо його на соняшниковій олії до жовтого кольору.

• Потім подрібнюємо його разом з кукурудзою і помитою петрушкою в блэндэре до однорідності. Солимо за смаком. Тепер змащуємо маслом форму для запікання. Кладемо туди морський язик, змащуємо його кукурудзяним соусом і заповнюємо вільне місце у формі квасолею.

• Чистимо печериці, моєму їх, нарізати скибочками і кладемо зверху на рибу. Ставимо її на 25 хвилин в духовку, після чого можна буде подавати морський язик до столу.
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: