Рецепти з фото і відео

Риба смажена під маринадом

Риба смажена під маринадом
+1
0
02 кві
Риба смажена під маринадом


Інгредієнти:

• Риба - 2кг
• Оцет - 2 ст. ложка
• Морква - 4шт
• Вода - 2 склянку
• Томатне пюре - 2 склянку
• Борошно
• Цукор
• Перець чорний
• Кориця
• Сіль
• Лавровий лист
• Гвоздика

Приготування:

• Для приготування цієї страви підійде будь-яка риба: осетрина, щука, навага, судак, корюшка і так далі.
• Великий вид риби нарізується шматками, дрібний - для готування використовується цілком.
• Почищений, потрошенная, ретельно промита риба посипають меленим перцем (білим або чорним), сіллю.
• Потім обвалюється в борошні, обсмажується з двох боків до готовності на сковороді з рослинним маслом.
• Смажена риба охолоджується і тільки після цього залити маринадом.
• Маринад: морква очищена ріжеться на тоненькі скибки (у крайньому випадку, треться на тертці, на крупній решітці).
• Морква обсмажується на сковороді з додаванням невеликої кількості рослинного масла.
• Далі додається томатне пюре, за бажанням і смаком прянощі.
• Тушкується маринад близько 20 хвилин.
• Наприкінці додається оцет і вода, маринад доводить до кипіння.
• Потім додається цукор і сіль за смаком.
• Готовий маринад охолоджується і тільки після цього виливається зверху на рибу.
• Риба просочується деякий час (залежить від індивідуальних побажань) і подається в холодному вигляді.

Приємного апетиту!
Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: