Короп запечений в духовці

Смачні рецепти короп запечений в духовці, сподобається вашим гостям. Короп дієтична риба, дивіться рецепти з фото. Короп запечений в духовці, відмінний варіант для вечері, м'ясо ніжне і дуже смачне. Її можна купити на ринку без проблем, рибу продають цілий рік. До того ж, риба корисна, для роботи мозку, для зміцнення кісток. Дивіться рецепти з фотографіями, приготування короп запечений в духовці.
Короп запечений в духовці
0
0
09 гру
Інгредієнти:
  • Борошно - 2 ст. ложки
  • Сіль, перець
  • Рослинна олія - 30 мл
  • Часточка лимона
  • Майонез - 1 ст. ложка
  • Цибуля ріпчаста - 3штуки
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Процес приготування. Візьміть короп, вагою приблизно 1,5 кг. Його почистити від луски і випатрати. Порізати на шматочки.

  • Крок 2

    Для приготування вам знадобляться такі інгредієнти

  • Крок 3

    Шматочки коропа, посолити, посипати перцем, перемішати з майонезом і залишити на 10 хвилин промаринуватися.

  • Крок 4

    Цибулю очистити і порізати півкільцями.

  • Крок 5

    Додати цибулю до риби і перемішати.

  • Крок 6

    На деко, змащене рослинним маслом викласти стейки карпа, разом з цибулею. Випікати при температурі 200 градусів 30 хвилин, потім знизити температуру до 170 градусів і випікати ще 15 хвилин.

  • Крок 7

    Таким у вас повинно вийти блюдо.

  • Крок 8

    Подавати рибу з овочами і білим вином. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: