Загрузка...

Короп запечений в духовці

Смачні рецепти короп запечений в духовці, сподобається вашим гостям. Короп дієтична риба, дивіться рецепти з фото. Короп запечений в духовці, відмінний варіант для вечері, м'ясо ніжне і дуже смачне. Її можна купити на ринку без проблем, рибу продають цілий рік. До того ж, риба корисна, для роботи мозку, для зміцнення кісток. Дивіться рецепти з фотографіями, приготування короп запечений в духовці.
Короп запечений в духовці
0
0
09 гру
Інгредієнти:
  • Борошно - 2 ст. ложки
  • Сіль, перець
  • Рослинна олія - 30 мл
  • Часточка лимона
  • Майонез - 1 ст. ложка
  • Цибуля ріпчаста - 3штуки
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Процес приготування. Візьміть короп, вагою приблизно 1,5 кг. Його почистити від луски і випатрати. Порізати на шматочки.

  • Крок 2

    Для приготування вам знадобляться такі інгредієнти

  • Крок 3

    Шматочки коропа, посолити, посипати перцем, перемішати з майонезом і залишити на 10 хвилин промаринуватися.

  • Крок 4

    Цибулю очистити і порізати півкільцями.

  • Крок 5

    Додати цибулю до риби і перемішати.

  • Крок 6

    На деко, змащене рослинним маслом викласти стейки карпа, разом з цибулею. Випікати при температурі 200 градусів 30 хвилин, потім знизити температуру до 170 градусів і випікати ще 15 хвилин.

  • Крок 7

    Таким у вас повинно вийти блюдо.

  • Крок 8

    Подавати рибу з овочами і білим вином. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: