Як засолити сьомгу

Смачні рецепти, як засолити сьомгу, щоб удома можна було приготувати багато смачних страв з риби. Дивіться рецепти з фото. Дуже зручно, коли вдома є засолена риба, як засолити сьомгу, для подальшого використання. З сьомгою можна приготувати смачні канапки на свято, лаваш, і багато смачних страв. Дивіться рецепти з фотографіями, як засолити сьомгу.
Як засолити сьомгу
-1
0
25 лис
Інгредієнти:
  • На 1 кг риби сьомги
  • Сіль - 2 ст. ложки
  • Цукор - 1 ст. ложка
  • Приправа до соління риби (якщо бажаєте)
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Рибу помити, видалити плавники, голову і знову помити, покласти, щоб риба підсохла.

  • Крок 2

    У мисці з'єднати сіль і цукор, рибу порізати шматочками і обваляти в суміші солі.

  • Крок 3

    Покласти рибу в суху ємність і залишити на 2 - 3 дні просолитися в холодильнику.

  • Крок 4

    Потім її очистити від солі і використовувати далі, щоб зберегти її довго загорніть в пергаментний папір і покладіть в морозилку.

  • Крок 5

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: