Загрузка...

Дорадо в духовці

Цінителів здорового харчування присвячується смачний рецепт з фотографіями дорадо в духовці. Це блюдо відмінно підійде тим, хто дотримується дієти, адже, погодьтеся, 2 грама жиру на 100 грам філе - це ніщо. Дорадо - універсальна риба. Її можна готувати різними способами і всякий раз страва буде відмінним. Сьогодні будемо запікати дорадо в духовці. Викладаю вам рецепт з фото, щоб етапи приготування були гранично ясні. Дорадо в духовці сподобається вам і вашим гостям. Через низьку калорійність риби, можете запросто готувати сидячи на дієті. Навіть ваші маленькі дітки будуть в захваті від страви, адже воно не тільки смачне, але і красиве.
Дорадо в духовці
0
0
29 жов
Інгредієнти:
  • 2 дорадо
  • 1 кабачок
  • 30 г оливкової олії
  • 30 г лимонного соку
  • 2 зубчики часнику
  • Чорний мелений перець
  • Сіль
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Дорадо очищаємо від луски і зябер, потрошимо, миємо гарненько.

  • Крок 2

    Включаємо духовку розігріваємо до 180 градусів. Тим часом кабачок миємо, нарізаємо тонкими кільцями і викладаємо на застелений пергаментом деко. Викладіть кабачок так, щоб вся поверхня листа була покрита.

  • Крок 3

    Поливаємо кабачок оливковою олією, солимо, перчимо.

  • Крок 4

    На кільця кабачків викладаємо дорадо валетом. Зробіть три маленьких надрізи під кутом на одній половині. Збризніть рибу лимонним соком і поперчіть. Зубчики часнику очистіть, розріжте на три частини, кожен і покладіть всередину риби.

  • Крок 5

    Ставимо деко в духовку на 15 хвилин. Час може змінюватись в межах 5 хвилин. Все залежить від розмірів дорадо. Готова риба набуде золотистий колір.

  • Крок 6

    Насолоджуйтеся корисною їжею. Подавати дорадо краще гарячою. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: