Дорадо в духовці

Цінителів здорового харчування присвячується смачний рецепт з фотографіями дорадо в духовці. Це блюдо відмінно підійде тим, хто дотримується дієти, адже, погодьтеся, 2 грама жиру на 100 грам філе - це ніщо. Дорадо - універсальна риба. Її можна готувати різними способами і всякий раз страва буде відмінним. Сьогодні будемо запікати дорадо в духовці. Викладаю вам рецепт з фото, щоб етапи приготування були гранично ясні. Дорадо в духовці сподобається вам і вашим гостям. Через низьку калорійність риби, можете запросто готувати сидячи на дієті. Навіть ваші маленькі дітки будуть в захваті від страви, адже воно не тільки смачне, але і красиве.
Дорадо в духовці
0
0
29 жов
Інгредієнти:
  • 2 дорадо
  • 1 кабачок
  • 30 г оливкової олії
  • 30 г лимонного соку
  • 2 зубчики часнику
  • Чорний мелений перець
  • Сіль
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Дорадо очищаємо від луски і зябер, потрошимо, миємо гарненько.

  • Крок 2

    Включаємо духовку розігріваємо до 180 градусів. Тим часом кабачок миємо, нарізаємо тонкими кільцями і викладаємо на застелений пергаментом деко. Викладіть кабачок так, щоб вся поверхня листа була покрита.

  • Крок 3

    Поливаємо кабачок оливковою олією, солимо, перчимо.

  • Крок 4

    На кільця кабачків викладаємо дорадо валетом. Зробіть три маленьких надрізи під кутом на одній половині. Збризніть рибу лимонним соком і поперчіть. Зубчики часнику очистіть, розріжте на три частини, кожен і покладіть всередину риби.

  • Крок 5

    Ставимо деко в духовку на 15 хвилин. Час може змінюватись в межах 5 хвилин. Все залежить від розмірів дорадо. Готова риба набуде золотистий колір.

  • Крок 6

    Насолоджуйтеся корисною їжею. Подавати дорадо краще гарячою. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: