Мойва смажена

Важко знайти більш домашню їжу ніж мойва смажена. Це блюдо настільки економічно вигідну, що його можна готувати хоч кожен день. Дивіться рецепт з фото і переконайтеся в цьому. Мойва смажена для рибного дня підійде ідеально - недорога, корисна і поживна. Тим не менш, не всі знають, як мойва смажена готується. Особисто для мене цей смачний рецепт нітрохи не гірше будь-якого екзотичного рибного блюда, адже мойва така апетитна і рідна з картопляним пюре. Рецепт з фото покаже спосіб приготування.
Мойва смажена
0
0
27 жов
Інгредієнти:
  • 0,5 кг мойви
  • 1,5 ст. л. борошна
  • 2 цибулини
  • 30 мл рослинного масла
  • Сіль
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Якщо ви заздалегідь підготуєте продукти, то процес приготування буде швидше.

  • Крок 2

    Мойву потрібно посолити і обваляти в борошні. Цибулю очистіть і поріжте півкільцями.

  • Крок 3

    Сковороду розжарте, влийте соняшникову олію і викладіть в неї мойву. Смажте до готовності.

  • Крок 4

    Переверніть рибу на іншу сторону і також обсмажте. Готову рибу викладіть в тарілку.

  • Крок 5

    В окремій сковороді обсмажте цибулю до рум'яного кольору. Покладіть його зверху мойви і так подавайте до столу. Смачно з картопляним пюре.

  • Крок 6

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: