Загрузка...

Мойва смажена

Важко знайти більш домашню їжу ніж мойва смажена. Це блюдо настільки економічно вигідну, що його можна готувати хоч кожен день. Дивіться рецепт з фото і переконайтеся в цьому. Мойва смажена для рибного дня підійде ідеально - недорога, корисна і поживна. Тим не менш, не всі знають, як мойва смажена готується. Особисто для мене цей смачний рецепт нітрохи не гірше будь-якого екзотичного рибного блюда, адже мойва така апетитна і рідна з картопляним пюре. Рецепт з фото покаже спосіб приготування.
Мойва смажена
0
0
27 жов
Інгредієнти:
  • 0,5 кг мойви
  • 1,5 ст. л. борошна
  • 2 цибулини
  • 30 мл рослинного масла
  • Сіль
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Якщо ви заздалегідь підготуєте продукти, то процес приготування буде швидше.

  • Крок 2

    Мойву потрібно посолити і обваляти в борошні. Цибулю очистіть і поріжте півкільцями.

  • Крок 3

    Сковороду розжарте, влийте соняшникову олію і викладіть в неї мойву. Смажте до готовності.

  • Крок 4

    Переверніть рибу на іншу сторону і також обсмажте. Готову рибу викладіть в тарілку.

  • Крок 5

    В окремій сковороді обсмажте цибулю до рум'яного кольору. Покладіть його зверху мойви і так подавайте до столу. Смачно з картопляним пюре.

  • Крок 6

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: