Форшмак з оселедця

Смачні рецепти з оселедця можна приготувати, як відмінну закуску, форшмак з оселедця, дуже просто. Дивіться рецепти з фото. Як правило, діти не дуже полюбляють їсти страви з оселедця. Але її можна так замаскувати, що вони навіть не здогадаються. Приготуйте форшмак з оселедця, відмінна закуска на бутерброди. Дивіться рецепти з фотографіями форшмак з оселедця.
Форшмак з оселедця
0
0
21 жов
Інгредієнти:
  • Оселедець -250 грам (філе)
  • Яйця - 5 штук
  • Яблуко - 1 штука
  • Цибуля - 2 штуки
  • Хліб білий - 2 скибочки
  • Лимон - половина
  • Молоко - 100 мл
  • Пір\'я зеленої цибулі - 5 штук
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Поставити зварити яйця круто. Цибулю порізати кубиками.

  • Крок 2

    З яблук зняти шкірку, видалити середину і порізати шматочками.

  • Крок 3

    Хліб залити молоком, щоб розм'як. Яблуко, цибуля, хліб, віджатий і філе оселедця перемять в блендері.

  • Крок 4

    Яйця очистити, відокремити жовтки від білків, білки порізати шматочками.

  • Крок 5

    Жовтки розім'яти в ємності з соком лимона.

  • Крок 6

    Цибулю зелений, порізати дуже дрібними колечками.

  • Крок 7

    З'єднати всі інгредієнти, перемішати, можна досолити.

  • Крок 8

    Намазувати форшмак на бутерброди.

  • Крок 9

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: