Загрузка...

Форшмак з оселедця

Смачні рецепти з оселедця можна приготувати, як відмінну закуску, форшмак з оселедця, дуже просто. Дивіться рецепти з фото. Як правило, діти не дуже полюбляють їсти страви з оселедця. Але її можна так замаскувати, що вони навіть не здогадаються. Приготуйте форшмак з оселедця, відмінна закуска на бутерброди. Дивіться рецепти з фотографіями форшмак з оселедця.
Форшмак з оселедця
0
0
21 жов
Інгредієнти:
  • Оселедець -250 грам (філе)
  • Яйця - 5 штук
  • Яблуко - 1 штука
  • Цибуля - 2 штуки
  • Хліб білий - 2 скибочки
  • Лимон - половина
  • Молоко - 100 мл
  • Пір\'я зеленої цибулі - 5 штук
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Поставити зварити яйця круто. Цибулю порізати кубиками.

  • Крок 2

    З яблук зняти шкірку, видалити середину і порізати шматочками.

  • Крок 3

    Хліб залити молоком, щоб розм'як. Яблуко, цибуля, хліб, віджатий і філе оселедця перемять в блендері.

  • Крок 4

    Яйця очистити, відокремити жовтки від білків, білки порізати шматочками.

  • Крок 5

    Жовтки розім'яти в ємності з соком лимона.

  • Крок 6

    Цибулю зелений, порізати дуже дрібними колечками.

  • Крок 7

    З'єднати всі інгредієнти, перемішати, можна досолити.

  • Крок 8

    Намазувати форшмак на бутерброди.

  • Крок 9

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: