Камбала запечена в духовці

Смачні рецепти камбала запечена в духовці, буде різноманітністю у вашій кулінарній книзі. Дивіться рецепти з фото. Камбала запечена в духовці, чудове блюдо. Це морська риба, виростає до 7 кг, і в довжину до 40 см, якщо знайдете таку для страви, буде добре. Камбала запечена в духовці, дуже ніжна на смак, спеції додадуть їй ще більший аромат. Дивіться рецепти з фотографіями, вони допоможуть вам приготувати диво - рибу.
Камбала запечена в духовці
0
0
20 жов
Інгредієнти:
  • Камбала - 3 штуки
  • Сметана - 50 грам
  • Помідори - 2 штуки
  • Сир твердий - 150 грам
  • Сік 1лімона і цедра
  • Кріп, петрушка
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Тушки риби помити, обов'язково зняти шкіру з риби, посолити, посипати приправою.

  • Крок 2

    У ємності змішати сметану з дрібно порізаною зеленню і додати потерту цедру лимона.

  • Крок 3

    На фольгу покласти тушку риби.

  • Крок 4

    Зверху намазати сметаною з зеленню і цедрою.

  • Крок 5

    Помідори порізати кружальцями і викласти зверху.

  • Крок 6

    Зверху посипати тертим сиром.

  • Крок 7

    Акуратно загорнути Фольгу, щоб в середині залишилося місце. Так загорнути і інші тушки, перекласти на змащене деко. Запікати в духовці при температурі 180 градусів, до півгодини.

  • Крок 8

    Камбала запечена в духовці готова. Подавати з овочами. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: