Загрузка...

Камбала запечена в духовці

Смачні рецепти камбала запечена в духовці, буде різноманітністю у вашій кулінарній книзі. Дивіться рецепти з фото. Камбала запечена в духовці, чудове блюдо. Це морська риба, виростає до 7 кг, і в довжину до 40 см, якщо знайдете таку для страви, буде добре. Камбала запечена в духовці, дуже ніжна на смак, спеції додадуть їй ще більший аромат. Дивіться рецепти з фотографіями, вони допоможуть вам приготувати диво - рибу.
Камбала запечена в духовці
0
0
20 жов
Інгредієнти:
  • Камбала - 3 штуки
  • Сметана - 50 грам
  • Помідори - 2 штуки
  • Сир твердий - 150 грам
  • Сік 1лімона і цедра
  • Кріп, петрушка
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Тушки риби помити, обов'язково зняти шкіру з риби, посолити, посипати приправою.

  • Крок 2

    У ємності змішати сметану з дрібно порізаною зеленню і додати потерту цедру лимона.

  • Крок 3

    На фольгу покласти тушку риби.

  • Крок 4

    Зверху намазати сметаною з зеленню і цедрою.

  • Крок 5

    Помідори порізати кружальцями і викласти зверху.

  • Крок 6

    Зверху посипати тертим сиром.

  • Крок 7

    Акуратно загорнути Фольгу, щоб в середині залишилося місце. Так загорнути і інші тушки, перекласти на змащене деко. Запікати в духовці при температурі 180 градусів, до півгодини.

  • Крок 8

    Камбала запечена в духовці готова. Подавати з овочами. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: