Загрузка...

Риба смажена

Смачні рецепти риба смажена, для любителів рибних страв. Риба підійде до всіх гарнірів, дивіться рецепти з фото. Риба смажена, страва, без якого не обходиться жодне свято. Вона ароматна і смачна, риба, смажена на столі, наганяє більше апетиту на всіх гостей. Рекомендуємо приготувати, дивіться рецепти з фото.
Риба смажена
0
0
01 жов
Інгредієнти:
  • Риба - окунь, плотва
  • Лайм - 0,5 штуки
  • Корінь імбиру (сушений) - щіпка
  • Соус рибний - 50 мл
  • Хрін тертий - 1 ст. ложка
  • Соєвий соус - 50 мл
  • Борошно - 3 ст. ложка
  • Сіль, перець
  • Цукор - 1 ст. ложка
  • Кунжут - 1 ч. ложка
  • Рослинна олія - 50 мл
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Змішати в мисці борошно, імбир і сіль.

  • Крок 2

    Рибу почистити, видалити середину, посолити, обваляти в борошні з імбиром і покласти на розпечену сковороду з рослинним маслом. Смажити рибу з двох сторін до готовності.

  • Крок 3

    Приготуємо соус. У ємності змішати рибний соус, соєвий соус, хрін, сіль, кунжут, цукор, ложку рослинної олії. Дати соусу настоятися 15 хвилин. Поки риба посмажити, соус буде готовий.

  • Крок 4

    Рибу перекласти на паперові серветки, а потім на широке блюдо, зверху полити соусом.

  • Крок 5

    Приємного апетиту!

  • Крок 6

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: