Риба смажена

Смачні рецепти риба смажена, для любителів рибних страв. Риба підійде до всіх гарнірів, дивіться рецепти з фото. Риба смажена, страва, без якого не обходиться жодне свято. Вона ароматна і смачна, риба, смажена на столі, наганяє більше апетиту на всіх гостей. Рекомендуємо приготувати, дивіться рецепти з фото.
Риба смажена
0
0
01 жов
Інгредієнти:
  • Риба - окунь, плотва
  • Лайм - 0,5 штуки
  • Корінь імбиру (сушений) - щіпка
  • Соус рибний - 50 мл
  • Хрін тертий - 1 ст. ложка
  • Соєвий соус - 50 мл
  • Борошно - 3 ст. ложка
  • Сіль, перець
  • Цукор - 1 ст. ложка
  • Кунжут - 1 ч. ложка
  • Рослинна олія - 50 мл
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Змішати в мисці борошно, імбир і сіль.

  • Крок 2

    Рибу почистити, видалити середину, посолити, обваляти в борошні з імбиром і покласти на розпечену сковороду з рослинним маслом. Смажити рибу з двох сторін до готовності.

  • Крок 3

    Приготуємо соус. У ємності змішати рибний соус, соєвий соус, хрін, сіль, кунжут, цукор, ложку рослинної олії. Дати соусу настоятися 15 хвилин. Поки риба посмажити, соус буде готовий.

  • Крок 4

    Рибу перекласти на паперові серветки, а потім на широке блюдо, зверху полити соусом.

  • Крок 5

    Приємного апетиту!

  • Крок 6

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: