Палтус запечений в духовці

Для святкового вечері ідеально підходить наступний смачний рецепт з фотографіями палтус запечений в духовці. Момент очікування гостей завжди хвилюючий. Господиня хоче приємно здивувати близьких людей і пригостити чимось смачним. Не думайте, що палтус запечений в духовці може комусь не сподобається. Випробувавши на гостях різних вікових категорій цей чудовий рецепт, прийшов до висновку, що треба їм поділитися з вами. Дивіться мій рецепт з фото і нехай палтус запечений в духовці вам вдасться на славу.
Палтус запечений в духовці
0
0
26 вер
Інгредієнти:
  • 0,5 кг палтуса
  • 200 г моркви
  • 200 г цукіні
  • 100 мл рослинного масла
  • 1/2 ч. л. морської солі
  • 30 мл кунжутного масла
  • 30 мл оливкової олії
  • 1/2 ч. л. чорного меленого перцю
  • 30 мл соєвого соусу
  • 1/4 ч. л. лимона
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Палтус порізати шматками, щоб мали товщину близько 3 см. Посоліть рибу, поперчіть, збризніть оливковим маслом і викладіть на деко. Духовку розігрійте до 180 градусів і відправте в неї палтус. Запікати треба півгодини.

  • Крок 2

    Морквину і цукіні очистіть, вимийте і натріть дуже довгою соломкою.

  • Крок 3

    Рослинну олію треба розігріти в сковороді і викласти в нього моркву. Смажити треба на досить сильному вогні 3 хвилини, помішуючи.

  • Крок 4

    У сковороду покладіть цукіні і посмажте ще стільки ж.

  • Крок 5

    Через цей час викладіть моркву і цукіні в сито, щоб з них стекла олія.

  • Крок 6

    Викладіть овочі в миску і заправте соєвим і кунжутним маслом.

  • Крок 7

    Тим часом палтус вже встиг спектися. Вийміть його з духовки.

  • Крок 8

    На плоску тарілку покладіть невелику кількість овочів, а зверху шматок палтуса. Прикрасити лимоном і сміливо подавайте з рисом, наприклад.

  • Крок 9

    Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: