Загрузка...

Палтус запечений в духовці

Для святкового вечері ідеально підходить наступний смачний рецепт з фотографіями палтус запечений в духовці. Момент очікування гостей завжди хвилюючий. Господиня хоче приємно здивувати близьких людей і пригостити чимось смачним. Не думайте, що палтус запечений в духовці може комусь не сподобається. Випробувавши на гостях різних вікових категорій цей чудовий рецепт, прийшов до висновку, що треба їм поділитися з вами. Дивіться мій рецепт з фото і нехай палтус запечений в духовці вам вдасться на славу.
Палтус запечений в духовці
0
0
26 вер
Інгредієнти:
  • 0,5 кг палтуса
  • 200 г моркви
  • 200 г цукіні
  • 100 мл рослинного масла
  • 1/2 ч. л. морської солі
  • 30 мл кунжутного масла
  • 30 мл оливкової олії
  • 1/2 ч. л. чорного меленого перцю
  • 30 мл соєвого соусу
  • 1/4 ч. л. лимона
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Палтус порізати шматками, щоб мали товщину близько 3 см. Посоліть рибу, поперчіть, збризніть оливковим маслом і викладіть на деко. Духовку розігрійте до 180 градусів і відправте в неї палтус. Запікати треба півгодини.

  • Крок 2

    Морквину і цукіні очистіть, вимийте і натріть дуже довгою соломкою.

  • Крок 3

    Рослинну олію треба розігріти в сковороді і викласти в нього моркву. Смажити треба на досить сильному вогні 3 хвилини, помішуючи.

  • Крок 4

    У сковороду покладіть цукіні і посмажте ще стільки ж.

  • Крок 5

    Через цей час викладіть моркву і цукіні в сито, щоб з них стекла олія.

  • Крок 6

    Викладіть овочі в миску і заправте соєвим і кунжутним маслом.

  • Крок 7

    Тим часом палтус вже встиг спектися. Вийміть його з духовки.

  • Крок 8

    На плоску тарілку покладіть невелику кількість овочів, а зверху шматок палтуса. Прикрасити лимоном і сміливо подавайте з рисом, наприклад.

  • Крок 9

    Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: