Камбала смажена

Смачні рецепти, такі, як камбала смажена готувати можна в домашніх умовах. Дивіться рецепти з фото. Камбала смажена смачне блюдо. Це риба з морських глибин, плеската і з оком на одній стороні. Її м'ясо смачне, в цьому можете переконатися самі. Камбала смажена хороший варіант до святкового столу. Дивіться рецепти з фотографіями.
Камбала смажена
0
0
26 вер
Інгредієнти:
  • Камбала - 1 штука
  • Масло рослинне - 3 ст. ложки
  • Масло вершкове - 50 грам
  • Сіль
  • Лимонний сік -0, 5 ч. ложки
  • Петрушка пучок
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    З цієї риби потрібно обов'язково зняти шкіру, у неї особливий запах. Зробіть надріз у частині хвоста і ножем зніміть шкіру і видаліть все не потрібне.

  • Крок 2

    У сковороду налити олії і покласти шматочок вершкового масла, камбалу посолити і обсмажити з двох сторін.

  • Крок 3

    Петрушку дрібно нарізати.

  • Крок 4

    Коли риба готова посипати її петрушкою, полити лимонним соком і потримати на сковороді під кришкою кілька хвилин.

  • Крок 5

    Камбалу можна подавати до рису. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: