Загрузка...

Камбала смажена

Смачні рецепти, такі, як камбала смажена готувати можна в домашніх умовах. Дивіться рецепти з фото. Камбала смажена смачне блюдо. Це риба з морських глибин, плеската і з оком на одній стороні. Її м'ясо смачне, в цьому можете переконатися самі. Камбала смажена хороший варіант до святкового столу. Дивіться рецепти з фотографіями.
Камбала смажена
0
0
26 вер
Інгредієнти:
  • Камбала - 1 штука
  • Масло рослинне - 3 ст. ложки
  • Масло вершкове - 50 грам
  • Сіль
  • Лимонний сік -0, 5 ч. ложки
  • Петрушка пучок
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    З цієї риби потрібно обов'язково зняти шкіру, у неї особливий запах. Зробіть надріз у частині хвоста і ножем зніміть шкіру і видаліть все не потрібне.

  • Крок 2

    У сковороду налити олії і покласти шматочок вершкового масла, камбалу посолити і обсмажити з двох сторін.

  • Крок 3

    Петрушку дрібно нарізати.

  • Крок 4

    Коли риба готова посипати її петрушкою, полити лимонним соком і потримати на сковороді під кришкою кілька хвилин.

  • Крок 5

    Камбалу можна подавати до рису. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: