Загрузка...

Фаршировані кальмари

Фаршировані кальмари


Смачні рецепти фаршировані кальмари подають в дорогих ресторанах. Їх можна приготувати вдома, пропоную рецепти з фото. Кальмари - це унікальний морепродукт. Водяться вони в субтропічних водах, але купити їх не проблема. Смачні рецепти, фаршировані кальмари, будуть прикрасою святкового столу. Їх можна варити, смажити, консервувати і готувати фаршировані кальмари. Дивіться рецепти з фотографіями. Кальмари заморожені, перекласти в миску і при кімнатній температурі вони відійдуть, якщо вам потрібно швидко, то їх слід залити гарячою водою.
Фаршировані кальмари
0
0
22 вер
Інгредієнти:
  • Шинка - 250 грам
  • Ковбаса копчена - 250 грам
  • Вино біле столове - 1 стакан
  • Молоко свіже - 1 стакан
  • Помідори - 4 - 5 штук
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки
  • Яйця - 2 штуки
  • Білий хліб - 2 шматочки
  • Часник - 2 зубці
  • Сіль, перець, мускатний горіх
  • Рослинне масло - 80 грам
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Ножем зробити на тушці розріз і зняти шкірку з кальмарів.

  • Крок 2

    Ось так.

  • Крок 3

    Для приготування нам знадобляться такі продукти.

  • Крок 4

    Ковбасу і шинку порізати невеликими кубиками. Цибулю порізати дрібно (дві штуки). Обрізки з тушок кальмарів теж дрібно порізати. На сковороді обсмажити в маслі всі перераховані продукти, обрізки кальмарів, покласти в кінці смаження. Хліб розмочити в молоці, яйця збити і додати на сковороду, все перемішати і посолити. Начинку остудити.

  • Крок 5

    Тепер начиняємо тушки цією сумішшю. Тушки закриваємо зубочистками.

  • Крок 6

    Приготуємо соус. Цибулину обсмажити до білого кольору, помідори очистити від шкірки і покласти смажитися до цибулі, посолити, влити склянку білого вина. На деко викласти фаршировані тушки, залити соусом і тушкувати в духовці 20 хвилин, при температурі 200 градусів.

  • Крок 7

    Фаршировані кальмари готові, подавайте до столу.

  • Крок 8

    Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: