Рецепт дорадо

Рецепт дорадо


Припускаючи рибний день, приготуйте низькокалорійну корисну рибу. В такому випадку буде корисним смачний рецепт дорадо. Я непоганий кухар і куховарство є моєму хобі. Практично завжди дотримуюся кроків, які передбачають рецепти з фото. В такому разі я впевнена, що моє блюдо вийде ідеальним. Рецепт з фотографіями приготування риби дуже зручний, адже все наочно видно, що і як. Для гостей завжди готую рибні страви. У минуле свято запікала рибу і всі етапи приготування сфотографувала. Сподіваюся, мій рецепт дорадо вам сподобається, і в найближчому часі ви скористаєтеся ним.
Рецепт дорадо
0
0
22 вер
Інгредієнти:
  • 2 доради
  • 2 цибулини середніх розмірів
  • 3 зубчики часнику
  • 5 см свіжого імбиру
  • 20 г свіжого фіолетового базиліка
  • 20 г естрагону
  • 1 лимон
  • 0,5 ч. л. морської солі
  • 20 г оливкової олії
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    1 цибулину, імбир і часник чистимо. Зелень вимити, залишивши лише листя.

  • Крок 2

    Викладаємо очищені продукти в блендер.

  • Крок 3

    Лимон вимийте і видавіть в блендер з нього сік. Додайте сіль. Всі продукти в блендері подрібнюємо.

  • Крок 4

    Приступаємо до підготовки доради. Їх потрібно очистити від лушпиння, зябер і нутрощів, обрізати голови. Вимийте рибу гарненько.

  • Крок 5

    Тепер доради обмажте всередині і з усіх боків сумішшю, приготовленою блендером. Покладіть рибини у форму для запікання. Цибулю поріжте тонкими кільцями і викладіть зверху риби. Збризніть рибу і цибулю оливковою олією.

  • Крок 6

    Відправте деко в розігріту до 200 градусів духовку і запікайте 20 хвилин. Готова риба буде золотистою.

  • Крок 7

    Їжте дорадо теплою. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: