Загрузка...

Рецепт дорадо

Рецепт дорадо


Припускаючи рибний день, приготуйте низькокалорійну корисну рибу. В такому випадку буде корисним смачний рецепт дорадо. Я непоганий кухар і куховарство є моєму хобі. Практично завжди дотримуюся кроків, які передбачають рецепти з фото. В такому разі я впевнена, що моє блюдо вийде ідеальним. Рецепт з фотографіями приготування риби дуже зручний, адже все наочно видно, що і як. Для гостей завжди готую рибні страви. У минуле свято запікала рибу і всі етапи приготування сфотографувала. Сподіваюся, мій рецепт дорадо вам сподобається, і в найближчому часі ви скористаєтеся ним.
Рецепт дорадо
0
0
22 вер
Інгредієнти:
  • 2 доради
  • 2 цибулини середніх розмірів
  • 3 зубчики часнику
  • 5 см свіжого імбиру
  • 20 г свіжого фіолетового базиліка
  • 20 г естрагону
  • 1 лимон
  • 0,5 ч. л. морської солі
  • 20 г оливкової олії
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    1 цибулину, імбир і часник чистимо. Зелень вимити, залишивши лише листя.

  • Крок 2

    Викладаємо очищені продукти в блендер.

  • Крок 3

    Лимон вимийте і видавіть в блендер з нього сік. Додайте сіль. Всі продукти в блендері подрібнюємо.

  • Крок 4

    Приступаємо до підготовки доради. Їх потрібно очистити від лушпиння, зябер і нутрощів, обрізати голови. Вимийте рибу гарненько.

  • Крок 5

    Тепер доради обмажте всередині і з усіх боків сумішшю, приготовленою блендером. Покладіть рибини у форму для запікання. Цибулю поріжте тонкими кільцями і викладіть зверху риби. Збризніть рибу і цибулю оливковою олією.

  • Крок 6

    Відправте деко в розігріту до 200 градусів духовку і запікайте 20 хвилин. Готова риба буде золотистою.

  • Крок 7

    Їжте дорадо теплою. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: