Загрузка...

Риба на вугіллі в кукурудзяній паніровці

Риба на вугіллі в кукурудзяній паніровці


Травневі свята запам'яталися мені не тільки смачними шашликами і галасливою компанією, але і чудовим рецептом рибки на вугіллі в кукурудзяного паніровці. Карасів зловив мій тато і передав їх мені якраз до свята. Таку передачу з дому я безумовно дуже зраділа. Цілий пакет рибки зі ставка, в якому я купалася все дитинство. Для когось це може бути дрібниця, а для мене велике щастя. Так ось цих самих карасів ми і смажили на багатті у фользі. Рецептом поділився один з друзів чоловіка. Він дуже любить всілякі походи і риболовлю з ночівлею. Там на вечерю і сніданок у них і вуха свіжа (з комарами в казанку), і рибка на вугіллі, яку кожен з нас може приготувати не тільки біля водойми, але й у себе в саду.
Риба на вугіллі в кукурудзяній паніровці
0
0
07 травня
Інгредієнти:
  • свіжі карасі
  • цибуля
  • свіжа зелень петрушки
  • сіль за смаком і чорний мелений перець
  • кукурудзяна крупа
  • лавровий лист
  • оливкова олія
  • фольга для запікання
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Карасів очищаємо від луски і нутрощів, гарненько промиваємо і робимо поздовжні надрізи.

  • Крок 2

    Солимо рибку за смаком, в черево вкладаємо кілька гілочок свіжої петрушки і залишаємо карасів на 30 хвилин просолитися. Цей момент можна втратити, якщо немає часу чекати. Але зараз саме час піти розводити багаття, щоб до часу приготування риби замість вогню були палаючі жарини.

  • Крок 3

    Коли багаття вже майже перетворився на тліюче вугілля, нарізаємо цибулю кільцями. Вкладаємо кілька колечок всередину кожного карася.

  • Крок 4

    Лист фольги посипаємо кукурудзяною крупою і зверху викладаємо рибу.

  • Крок 5

    Зверху рибку перчимо, викладаємо кілька кілець цибулі і зелень петрушки.

  • Крок 6

    Рибку посипаємо кукурудзяною крупою і прикрашаємо лавровим листком.

  • Крок 7

    Поливаємо оливковою олією (на кожну рибку близько 1 ч.л.).

  • Крок 8

    Загортаємо карася у фольгу так, щоб всі краї були щільно закручені.

  • Крок 9

    Відправляємо рибу у фользі на вугілля на кілька хвилин. Рибу у фользі постійно перевертаємо, не допускаючи взаємодії з прямим вогнем.

  • Крок 10

    Потрібно буквально кілька хвилин, щоб рибка засмажилась у фользі, а кукурудзяна крупа увібрала надлишки рідини і підсмажилася, надавши карасям особливий аромат. Подаємо рибку в теплому вигляді, прикрасивши свіжою зеленню. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: