Запечена риба

Запечена риба


Існує безліч рибних страв з різними способами термічної і теплової обробки, розглянемо, як приготувати рибу в духовці смачною і корисною. Рецепт з використанням фольги для затікання, овочів, сиру, тобто всього, що підкреслить незвичайний смак і аромат риби. Готуємо самі рецепт простий!
Запечена риба
0
0
18 лют
Інгредієнти:
  • Морква середня - 3шт
  • Цибуля ріпчаста - 2шт
  • Молоко - 250г
  • Будь-яка річкова риба - 600-800г
  • Рослинна олія - 1 ст. ложка
  • Сир - 100г
  • Майонез - 300-400г
  • Сіль
  • Перець
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Риба нарізається на порційні шматки приблизно по 2см. Замочується в молоко не більше години.

  • Крок 2

    Молоко зливається, в рибу додається сіль, перець.

  • Крок 3

    Крупно натирається морква, викладається на деко з додаванням перцю чорного меленого і всі обмазується майонезом.

  • Крок 4

    Зверху на моркву викладається риба, наступний шар - цибуля півкільцями попередньо ошпарений окропом. Все ще раз обмазується майонезом.

  • Крок 5

    Запікається в попередньо розігрітій духовці протягом 40 хвилин при 180оС.

  • Крок 6

    Посипається тертим сиром.

  • Крок 7

    Запікається до готовності і утворення рум'яної скоринки.

  • Крок 8

    Риба готова! Прикрашається лимоном, маслинами.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: