Загрузка...

Запечена риба

Запечена риба


Існує безліч рибних страв з різними способами термічної і теплової обробки, розглянемо, як приготувати рибу в духовці смачною і корисною. Рецепт з використанням фольги для затікання, овочів, сиру, тобто всього, що підкреслить незвичайний смак і аромат риби. Готуємо самі рецепт простий!
Запечена риба
0
0
18 лют
Інгредієнти:
  • Морква середня - 3шт
  • Цибуля ріпчаста - 2шт
  • Молоко - 250г
  • Будь-яка річкова риба - 600-800г
  • Рослинна олія - 1 ст. ложка
  • Сир - 100г
  • Майонез - 300-400г
  • Сіль
  • Перець
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Риба нарізається на порційні шматки приблизно по 2см. Замочується в молоко не більше години.

  • Крок 2

    Молоко зливається, в рибу додається сіль, перець.

  • Крок 3

    Крупно натирається морква, викладається на деко з додаванням перцю чорного меленого і всі обмазується майонезом.

  • Крок 4

    Зверху на моркву викладається риба, наступний шар - цибуля півкільцями попередньо ошпарений окропом. Все ще раз обмазується майонезом.

  • Крок 5

    Запікається в попередньо розігрітій духовці протягом 40 хвилин при 180оС.

  • Крок 6

    Посипається тертим сиром.

  • Крок 7

    Запікається до готовності і утворення рум'яної скоринки.

  • Крок 8

    Риба готова! Прикрашається лимоном, маслинами.

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: