Як солити оселедець

Як солити оселедець


Я дуже люблю рибу. Цей продукт для мене прекрасний у будь-якому вигляді. А який смачний оселедець! Повідаю вам, як солити оселедець, щоб результат приготування привів вас захоплення. Риба виходить дуже ароматною і смачною.
Як солити оселедець
+1
0
28 січ
Інгредієнти:
  • 2 великі заморожені оселедця
  • 100 г соняшникової олії
  • 2 цибулини
  • 1 ч. л. цукру
  • 1 ч. л. солі
  • 1 ч. л. оцту
  • 230 г води
  • 2 ст. л томатної пасти
  • 0,5 ч. л. чорного меленого перцю
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Для початку приступаємо до приготування маринаду. Для цього цибулю очищаємо, нарізаємо кільцями і викладаємо в каструлю. Туди ж додаємо чорний мелений перець, соняшникова олія, цукор, сіль, томатну пасту, оцет, заливаємо водою і перемішуємо.

  • Крок 2

    Ставимо каструлю на великий вогонь і доводимо до кипіння. Потім маринад вимикаємо і ставимо, щоб остигав.

  • Крок 3

    Оселедець миємо і відрізаємо голову (якщо вона є). Потім видаляємо кісточки і ріжемо на шматки. Залишилось залити рибу маринадом, гарненько перемішати, накрити кришкою і на 24 години відправити в холодильник.

  • Крок 4

    До столу рибу треба подавати з картоплею пюре або з цибулею та хлібом в якості закуски. Таку ж оселедець можна використовувати в якості інгредієнта до салату. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря
Напівжирний Нахилений текст Підкреслений текст Перекреслений текст | Вирівнювання по лівому краю По центру Вирівнювання по правому краю | Вставка смайликів Вибір кольору | Прихований текст Вставка цитати Перетворити вибраний текст з транслітерації в кирилицю Вставка спойлеру
Меню повара
Перейти до меню повара: