Загрузка...

Як солити оселедець

Як солити оселедець


Я дуже люблю рибу. Цей продукт для мене прекрасний у будь-якому вигляді. А який смачний оселедець! Повідаю вам, як солити оселедець, щоб результат приготування привів вас захоплення. Риба виходить дуже ароматною і смачною.
Як солити оселедець
+1
0
28 січ
Інгредієнти:
  • 2 великі заморожені оселедця
  • 100 г соняшникової олії
  • 2 цибулини
  • 1 ч. л. цукру
  • 1 ч. л. солі
  • 1 ч. л. оцту
  • 230 г води
  • 2 ст. л томатної пасти
  • 0,5 ч. л. чорного меленого перцю
Спосіб приготування:
  • Крок 1

    Для початку приступаємо до приготування маринаду. Для цього цибулю очищаємо, нарізаємо кільцями і викладаємо в каструлю. Туди ж додаємо чорний мелений перець, соняшникова олія, цукор, сіль, томатну пасту, оцет, заливаємо водою і перемішуємо.

  • Крок 2

    Ставимо каструлю на великий вогонь і доводимо до кипіння. Потім маринад вимикаємо і ставимо, щоб остигав.

  • Крок 3

    Оселедець миємо і відрізаємо голову (якщо вона є). Потім видаляємо кісточки і ріжемо на шматки. Залишилось залити рибу маринадом, гарненько перемішати, накрити кришкою і на 24 години відправити в холодильник.

  • Крок 4

    До столу рибу треба подавати з картоплею пюре або з цибулею та хлібом в якості закуски. Таку ж оселедець можна використовувати в якості інгредієнта до салату. Приємного апетиту!

Схожі рецепти:
Загрузка...
Додавання коментаря

УВАГА! Ви не можете добавити коментарій! Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач.
Ми рекомендуємо Вам зареєструватися або увійти на сайт під своїм ім'ям.

Меню повара


Перейти до меню повара: